Hirdetés

Egy ausztrál származású színtanácsadó szerint, jól meg kell gondolnunk, hogy milyen színű alsóneműt veszünk fel. Anjel O’Bryant elmondása szerint ugyanis a kiválasztott ruha színe elárulhatja, hogy épp milyen hangulatban is vagyunk. Ez tökéletesen igaz a fehérneműkre is. A testnek van egy úgynevezett gyökércsakra része, mely a fehérnemű alatt helyezkedik el. Ez a csakra összekapcsolja a lelket a földdel, ahonnan egyébként az energiánk java része is származik. Semmi szükség arra, hogy mutogassuk milyen színű alsó van rajtunk, ugyanis hatással lesz az agyra méghozzá a bőrünkön keresztül. Azzal viszont sokan nincsenek tisztában, hogy mely színű alsó, milyen hangulatot is takar. Nos, mai cikkünket azzal a céllal hoztuk létre nektek, hogy elmondjuk ezeket a fontos információkat.

1, Piros színű alsónemű.

Biztos nem árulunk el nagy titkot, hogy a szenvedély, a szerelem és az érzelmek alapszíne a piros, így ha egy kicsit fel szeretnéd forrósítani a nemi életed, akkor célszerű ilyen színű bugyit vásárolni és hordani. Ez az a szín, amitől egyébként minden férfi fantáziája elkezd beindulni.

2, Világos rózsaszín és kék színű alsó.

Köztudott, hogy a zöld illetve a kék szín a nyugalom színe, amik tudat alatt képesek megnyugtatni és ellazítani. Ám jelen esetben, ha sehogy sem akar álom jönni a szemedre  célszerű halványkék vagy rózsaszín színű bugyogót elhúzni, ugyanis a színtanácsadó  szerint eme színek megnyugtatják a lelket, amitől könnyebben elalszol.

3, Fekete, fehér, szürke színű bugyi.

Nos, ezek azok a színek, vagyis árnyalatok, amik leginkább gátolják az energiaáramlást, így célszerű ezektől mihamarabb megszabadulni. Tudjuk, hogy ezek a legkedveltebb színek, azonban, ha nem akarod mindig fáradtnak, nyúzottnak, kényesnek érezni magad, akkor jobb jó messziről elkerülni őket.

4, Fekete alsónemű.

A színek legsötétebb árnyalata vagyis a fekete olyan viselkedésről ad tanúbizonyságot, miszerint az illető szereti kézben tartani a dolgokat, sőt mi több még a saját párját is. Uraim, ebben az esetben célszerű figyelni a párotok bugyijaira.

5, Szürke színű alsónemű.

Nagyon-nagyon sokan szeretik ezt a fajta színt, ugyanis az ég világon semmi sem látszódik meg rajta. Viszont meg kell jegyeznünk, hogy a szürke szín kimértségre és érzéketlenségre utalhat. Szóval, ha sok ilyen színű bugyid van, és tudod magadról, hogy távolságtartó vagy, akkor már meg is van a kapocs.

6, Fehér színű bugyi.

Azok a hölgyek, akik túlnyomó részt fehér bugyiban szeretnek járni, nagyon ragaszkodnak a szabadságukhoz. Sokan választják szettben ezt a típusú fehérneműt, mondván mindenhez passzol és nem feltűnő. Ha a te párodnak sok ilyen bugyija van, akkor nagy az esélye annak, hogy a kapcsolatotok nem lesz hosszú ideig tartó.

7, Kék színű alsónemű.

Maximalizmusra és profizmusra utal, ha valaki túlnyomórészt kék színű bugyit szeret viselni. Az ilyen emberek ereiben is hideg víz csordogál, mert a legstresszesebb helyzetekben is képesek uralkodni magukon, és profik módjára orvosolni a problémát.

Te milyen színűt szoktál hordai, és melyikből van a legtöbb?