Hirdetés

A nők meg vannak győződve arról, hogy a férfiak nem figyelnek az apró részletekre és csak olyan dolgokat látnak, amelyek a felszínen vannak. Valójában olyan dolgokkal törődnek, amire a nők még csak nem is gondolnak. Természetesen jó tudni ezekről a dolgokról, így legalább megfigyelhetitek saját partnereteket is.

Arckifejezés.

Tévedsz, ha azt hiszed a férfiak nem tudnak az arckifejezésből olvasni. Az evolúció során, minden emberben kifejlődött az a képesség, hogy megtudja állapítani, ki jó szándékú és ki nem.  A férfiak, nemcsak az egyértelmű jelet veszik észre, mint például a mosoly. Azt is látják, ha egy szúrós szempárban ott lapul a tisztaság, és az összepréselt ajkak csekély csalódást tükröznek.

Színek.

A színek különböző módon befolyásolják a hangulatot, az érzelmeket és az étvágyat. A piros az energiát és a szenvedélyt jelképezi, a fekete szimbolizálja az eleganciát, megbízhatóságot és a félénkséget, a rózsaszín a melegséget és a gyengédséget.
Szóval ha egy nő randizni megy, tudat alatt már sugallja a ruhájával, hogy milyen hangulatban van.

Ének a zuhany alatt.

Zuhanyzásnál általában egyedül vagyunk. Ilyenkor nyugodtak vagyunk és nem érzünk félelmet. A stressz szintje csökken, az agyunk dopamint termel, ami öröm érzetet eredményez. Ilyenkor énekelni akarunk, akár jó hangunk van, akár rossz.
Ez a viselkedés segíti, hogy felfrissülj és pihenj, akkor is, ha tudod, hogy nem vagy egyedül a lakásban.

Italok.

Fehérbor a tenger gyümölcseihez, gin tonic, ha a barátokkal vagy, vörösbor, ha stresszelsz. Az ételek és italok szintén sokat tudnak mondani egy ember személyiségéről és hangulatáról. Néhány ember tudja, milyen italt kell rendelni a szeretett személynek, csupán csak a hangulata alapján.

Ruházat.

Igen, a férfiak figyelnek a ruhákra. Nem törődnek a márkákkal vagy az árcédulákkal. De mindig figyelnek az eleganciára, stílusra és a vonzerőre.
Egyértelműen kiderül az öltözéke alapján, hogy viszonyul egy nő a férfihez. Ha gyönyörű ruhában és tökéletes sminkkel jelenik meg, valószínűleg nagyon érdekli a fickó, de ha rá sem bagózik, akkor olyan ruhát vesz fel, amit a hétköznapokon is hord.

Evés.

A nők egyrészt azért rendelnek salátát, mert félnek attól, ha túl mohó módon esznek, elriasztják kiszemeltjüket. Másrészt megpróbálják megmutatni, hogy ők egészségesen élnek. Az igazság az, hogy a salátát fogyasztó nők félénknek, tudatosnak tűnnek, ennek következtében kevésbé vonzóak egy olyan nőhöz képest, aki rendel egy hatalmas hamburgert és magabiztosnak, nyugodtnak látszik. A férfiak kényelmesebben érzik magukat, ha olyan nővel vannak, aki szeret enni.