Hirdetés

Napjainkban szinte mindenkinek van legalább egy közösségi oldala. Az influenszerek élete azonban egyáltalán nem egyszerű, hiszen, aki nem követi az aktuális trendeket, az nagyon könnyen pórul járhat. Egy új szakma született a közösségi oldalak megjelenésével, ami ma már a fiatalok számára az álommunkát jelenti. Valljuk be! Mi lehetne vonzóbb ennél a munkánál? Hiszen egész nap fotókat készítenek és töltik fel azokat az internetre.

Mindezt ráadásul nem kevés pénzért!!

Ennek ellenére az influenszerek élete sem fenékig tejfel. Aki ugyanis nem naprakész a trendeket illetően, az rövid időn belül búcsút inthet álmainak. Egy felmérésben kétezer felhasználót faggattak arról, hogy számukra melyek azok a képek, amelyek idegesítőnek számítanak, illetve melyek azok a fotók, amelyek miatt szívesen és gyakran követik kedvenceinket.

A lista első helyein tanyázók bizony téged is meg fognak lepni.

6. hely

Repülőgép-ablak. A megkérdezettek tizenöt százaléka azt állította, ha egy ilyen fotót lát a világhálón, akkor bizony hajlamos kikövetni az illetőt.

5. hely

Strandon fekvős fotó. Hihetetlen, mégis a bikinik látványa is unalmassá válik. A strandon fekvős képek idegesítik a követőket, ugyanis számukra a többségük nagyon mesterkélt és pózolós.

4. hely

Koktél. Egy szép és ízlésesen elkészített színes koktél legnagyobb meglepetésünkre elűzi a rajongókat. Természetesen csak akkor, ha ki is posztoljuk.

3. hely

Bikini. A bikinis fotók vonzzák ugyan a pasik tekintetét, illetve annak ellenére, hogy nagyon dögösek, mára már taszítóvá váltak. Te érted ezt?

2. hely

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Warming memories… ☀️🇨🇾 The bar is set at the back of the terrace just in the shade. Sitting there you overlook the quietly moving turquoise Mediterranean Sea. The temperature is dropping after a hot day. Only a handful of people are still on the beach or in the pool for a final swim. The barkeeper serves you a cool drink. There are hardly better moments in life. #ThrowbackToSummer 💙 🇨🇾🏝⛱☀️#vikingheadsincyprus2018 #ayianapa #agianapa #aktea #akteabeach #akteabeachvillage #cyprus #heartcyprus #lovecyprus #lovecyprus #cypern #zypern #besthotel #vacation #visitcyprus #pool #poolside #drinkspoolside #oakley #oakleysunglasses

Swedish Eliza (@swedish_eliza) által megosztott bejegyzés,

Ital, medence és nyaralás. Annak ellenére, hogy gyönyörű látványt nyújtanak ezek a fotók, mégis a legtöbb embernél kiverik a biztosítékot. Nagy valószínűséggel ez annak köszönhető, hogy mások az orrunk alá dörgölik, hogy mennyi pénzük van. Ez pedig némi irigységet kelt bennünk.

1.hely

Hot-dog lábak. Az úgynevezett hot-dog lábak ihletésű fotók lettek a verseny nyertesei. Ezeknek hatására vonják vissza a legtöbben a követéseket.

Szóval, ezek után már biztosan te is jól meggondolod, hogy mit posztolsz közösségi oldaladon és mit nem.