Hirdetés

Minden nő szeretne boldog kapcsolatban élni. Azonban gyakran azon kapják magukat, hogy feláldoznak mindent az életükből, például barátokat, célokat, álmokat, csakhogy párjuk boldog legyen. De ez így nem vezet semmi jóra, csak konfliktust idéz elő a kapcsolatban.
Összeállítottunk egy 6 pontból álló listát, ami bemutatja, hogy mit nem szabad tenni egy férfivel, akármennyire is szeretjük.

Próbálod megoldani minden problémáját

Ha az embernek pénzügyi vagy munkahelyi problémái vannak, akkor se próbáld megmenteni őt minden bajtól. Ezzel csak azt éred el, hogy határozatlan és tehetetlen partnerrel fogsz élni, aki fél felelősséget vállalni a jövőjéért. Emlékezz, hogy nő vagy, nem pedig egy problémamegoldó, aki képes mindent kezelni.

Drága ajándékok

A legjobb, ha olyan ajándékot veszel, amit értékel és szeret. Ha drága ajándékokat adsz neki, különösen akkor, ha nem engedheti meg magának, hogy ugyanabban az árkategóriában vásároljon vissza neked ajándékot, kellemetlenül és rosszul fogja magát érezni.

Érzelmek

A férfiak nem szeretik ha a nők sajnálják őket. Nem kell folyamatosan tutujgatni, csak azért, mert lelkileg és érzelmileg mélyponton van, ha úgy érzi el akarja mondani mi bántja, ne aggódj meg fogja tenni.
Egy bölcs asszony támogatja és inspirálja férjét az új eredmények elérésében is. Valóban ez lehet a boldog kapcsolat egyik titka.

“Mit mondtam neked?”

Még akkor is, ha 100%, hogy helyes, amit mondasz, ne provokáld a párod a “Mit mondtam?” szöveggel. Ezzel azt sugallod, hogy okosabb vagy, mint ő és ez elég tapintatlan.

Feladod a személyes életed és karriered

Csak azért, mert megtaláltad életed szerelmét, nem jelenti azt, hogy fel kell adnod  barátaidat és a karriered. A párod egy nap elveszítheti érdeklődését a kapcsolat iránt. Minél változatosabb az életetek a családon kívül, annál jobban fog értékelni a párod.

Megjelenés

Teljesen természetes, hogy egy nő szeretne vonzóbbnak tűnni a szeretett férfi számára. De ha nyomást gyakorol rád, hogy drasztikusan meg kell változtatnod a kinézeted, akkor ott baj van. Ugyanakkor nyugodtan kikérheted a párod tanácsát, ha csak pozitív visszajelzésre van szükséged a megjelenésed illetően. Ez nem okoz kárt a kapcsolatban, sőt inkább erősíti.