Hirdetés

A karácsony egy nagyon különleges ünnep az emberek körében, hiszen akkor minden a szeretetről és a boldogságról szól. Pontosan ebből kifolyólag senki sem akar egyedül ünnepelni, és akik most egyedülállók se legyenek elkeseredve, ugyanis lehet, hogy a legközelebbi sarkon bukkannak rá a nagy Ő-re. A mai cikkünkben hat olyan csillagjegyet hoztunk el nektek, akik biztosra vehetik, hogy szerelmesek lesznek még az ünnepek előtt. A kérdés már csak az, hogy te köztük vagy-e?!

Hat csillagjegy szülötteire ugyanis szinte mindent elsöprő szerelem vár Karácsonykor!

1, Kos

Ha eddig azt hallgattad a családodtól karácsony alkalmával, hogy miért vagy szingli akkor most van egy jó hírünk, idén karácsonykor rád talál a szerelem és nem kell egyedül lenned ünnepekkor. Az egyik barátod bemutat valakinek, aki fenekestül felforgatja az életed és egyből egymásba szerettek.

2, Rák

Számodra a legfilmbeillőbb és legromantikusabb az lenne, ha karácsonykor találnál rá a nagy Ő-re. Nos van egy jó hírünk számodra idén decemberben megtörik a jég és az álmaid bizony valóra válnak. Egy ismerősöd végre összeszedi a bátorságát elhív randizni, akivel jobban összemelegedtek. Hát kell ennél romantikusabb ajándék karácsonykor?

3, Oroszlán

Már egy ideje azt érzed, hogy a jelenlegi kapcsolatod nem működik és jobb lenne minél előbb véget vetni neki. Úgy döntesz, hogy jobb ezt ünnepek előtt elintézni, de karácsonykor valahogy úgy egymásra hangolódtok és a kapcsolat is rendeződik, hogy mégsem szakítotok. Ekkor jöttök rá arra, hogy egymáshoz tartoztok.

4, Skorpió

Nem is olyan rég vetettél véget a kapcsolatodnak, és pont az ünnepek alatt nem hiányzik neked még több dráma, vagy egy újabb férfi, ám a végzetet nem lehet elkerülni. Még az ünnepek előtt megismerkedsz valakivel, akivel nagyon gyorsan egymásra hangolódtok és egymásba szerettek.

5, Bak

Különleges élményben lesz részed a céges partin, ugyanis kiderül az egyik kollégádról, hogy igencsak vonzódik irántad. Mivel nem egy területen dolgoztok, ezért még a főnököd sem lehet a kapcsolat ellen. Nagyon valószínű, hogy a fagyöngy alatt még egy romantikus csók is elcsattan.

6, Halak

Oda meg vissza vagy az állatokért főleg saját kutyusodért, és már be is szereted neki a legszebb meglepetést az ünnepekre. Viszont nemcsak te, hanem kutyusod is nagyon meg fog lepni, ugyanis sétáltatás során olyan illetőbe gabalyodsz bele, akivel rögtön egy hullámhosszra kerültök.

Te köztük voltál?