Hirdetés

Tudtad, hogy teljesen hétköznapi cselekvésekből, mint mondjuk egy kávés csésze tartás vagy egy WC papír használat sok mindent elárulhat az adott ember személyiségéről. Ha nem, akkor mi összegyűjtöttünk nektek néhány ilyen hasonló cselekedetet, ami jól tükrözi a habitusunkat.

Étkezési szokások

Ha lassan és elgondolkozva eszel, akkor képes vagy értékelni az életet.
Ha gyorsan eszel, céltudatos, türelmetlen, ambiciózus és nyitott vagy minden új dologra.
Új ételek kipróbálása, szereted a kockázatot és a kalandokat.
Ha összekevered az ételt akkor felelősségteljes vagy, de gyakran elrontják a prioritások.
Ha megosztod az ételt a tányérodon, mindegyik részt elkülönítve fogyasztod el, akkor alaposan megtervezed az életed, és nehezen alkalmazkodsz az új körülményekhez.

Egy csésze tartása

Kutatások szerint sok mindent elárul a személyiségünkről ahogyan a csészét tartjuk. Ha belenézel a pohárba, átgondolod a dolgokat és elszánt vagy. Ha a csésze felett átnézel, gondtalan vagy és mások véleményére támaszkodsz.

Fürdés

Ha zuhanyzás után egyből fogat mosol, jó megfigyelő képességed van és mégis türelmetlen vagy. Ha énekelsz a zuhanyzóban, magabiztos és társaságkedvelő vagy valamint sok barátod van. Ha gyorsan zuhanyzol, gondoskodó és mások érdekeit is figyeled.
Ha hideg zuhanyt veszel, akkor könnyen agitált és meggyőző vagy.
Akik hosszú fürdőket vesznek, álmodozó szelleműek.

Pihenés

Ahogy az ember a szabadidejét tölti sokat elárul a személyiségéról. A könyvek olvasása, például könyörületességet és megértést sugall.

WC papír

A legfrissebb tanulmányok szerint a karaktered még abban a formában is kiütközik, ahogy a toalettpapírt felteszed a tartójára. Ha a papír elölről tekeredik, a kapcsolatodban te vagy a domináns fél és vezetői tulajdonságokkal rendelkezel viszont ha hátulról tekeredik akkor inkább a követő kategóriába tartozol.