Hirdetés

A mai világban nagyon nehéz megtalálni az igaz szerelmet, mert az emberek sokkal gyakrabban váltanak partnert, mint kesztyűt. Senki sem hajlandó megváltozni egy másik személy kedvéért, és sokan azt akarják, hogy a partner minden szeszélyünket teljesítse és elfogadja. Ez nagyon meg tudja bonyolítani a kapcsolatokat, ezért nem mindegyik tartós.

Van még olyan példa, ami megerősíti, hogy az igaz szerelem a mai napig létezik, és mikor a szerelem két ember között virágzik, minden más elveszíti jelentőségét. Amikor két ember egymásba szeret, nem gondolnak semmi másra, legyen az akár a bőrük színe, testsúlyuk, magasságuk, életkoruk, és megjelenésük közti különbség.

Tom Robinson és Sue Breilie

Tom híres énekes, aki soha nem rejtette véka alá, hogy a saját neméhez vonzódik. De életének egy bizonyos pontján találkozott Sue-val, beleszeretett, és most együtt nevelik közös gyermeküket. A legérdekesebb információ viszont az, hogy Tom továbbra is azt állítja, hogy meleg.

 

Darren Dongrey és Keith Katchart.

Ez a pár úgy döntött, hogy megváltoztatják életüket és fogyókúrába fogtak. Bebizonyították a világnak, hogy az egymás iránt érzett szeretettel és a kitartással bármire képesek lehetnek, és ennek köszönhetően csodálatos eredményt érhettek el.

Anastasia és Kevin.

Egy nagy céljuk van az életben, és az nem más, mint, hogy Ken-re és Barbie-ra hasonlítsanak. Már el is kezdték a “munkálatokat”, a teljes átalakuláshoz.

Anna és Lucy ikrek és közös párjuk Ben Byrne.

Nos itt nem igazán lehet részletekbe menően elmagyarázni a szituációt. A lényeg, hogy a nővéreknek egy és ugyanaz a szerelme. Nem igazán tudom elképzelni, ez, hogy nem csaphat át féltékenységbe.

Sanel Masisela és Helen Shabangu.

A legeslegfurább esküvő a földön, amiről valaha tudomásom volt. A vőlegény mindössze csak 8 éves, a menyasszony viszont 61. Szintén nem tudom elképzelni, ez milyen indíttatásból juthatott eszükbe, de sok boldogságot nekik.