Hirdetés

A legtöbb nő általában törekszik arra, hogy mindig tökéletesen nézzen ki: jó legyen a frizura, a smink, a ruha és a többi. Talán mondhatjuk, hogy leginkább saját maguknak akarnak tetszeni, de ezen kívül valószínűleg az is benne van, hogy nem szeretnének közömbösek lenni a férfiak számára.
Vannak olyan dolgok, amikre a nők “hibaként” vagy “ciki dologként” gondolnak, pedig a legtöbb férfi megőrül érte. Az alábbiakban 5 ilyet sorolunk fel.

1. Szemüveg

Gyerekkorban sajnos előfordul, hogy valakit kicikiznek a szemüvege miatt. Talán ez is közrejátszik abban, hogy sokan felnőttkorban sem szívesen hordanak szemüveget, vagy legalábbis nem érzik magukat jól, ha viselniük kell.
Az igazság viszont az, hogy nagyon sok férfi van, aki kifejezetten odavan a szemüveges nőkért, hiszen az intelligenciát és komolyságot sugall.

2. Kócos haj

Sok férfi szereti a természetes, kócos, “reggeli” frizurát. Nem kell, hogy a nap 24 órájában tökéletesen “be legyen lőve”. A legfontosabb mindig az, hogy ápolt legyen!

3. Smink hiánya

A férfiak nagy része előnyben részesíti az egészséges, ápolt és szép arcbőrt a “3 kiló” sminkkel szemben. A vastagon felvitt alapozó sosem lesz vonzó… legalábbis közelről biztosan nem! 🙂

4. Szeplők

Vannak, akik legszívesebben elrejtenék, vagy megszabadulnának tőle. De való igaz, hogy a legtöbb férfi szerint a szeplők “édesebbé”, bájosabbá és kedvesebbé varázsolják a nők arcát. Sőt, vannak, akik kifejezetten csak a szeplős nőkhöz vonzódnak!

5. Kis keblek

A nők java része úgy hiszi, hogy a férfiakat csak a nagy keblű nők érdeklik. Ez nem igaz! Tény, hogy figyelmet fordítanak egy nő alakjára, de sosem ezen múlik a dolog! Egyébként is… a nagyobb keblekkel nehezebb is együtt élni.

Neked mi a véleményed? Írd meg hozzászólásban!