Hirdetés

Kristina Pimenova-t 4 éves korában a világ legszebb lányának nevezték. Bár sokan kifogásolták, hogy a gyermek ilyen fiatalon modellkedjen, a lány szülei mindig is támogatták őt ezen a pályán, vagyis, hogy modellé válhasson. Kristina hamarosan betölti a tizenharmadik életévét.

Még szebb lett, mint valaha.

A modellezés benne van a vérében, hiszen már 3 évesen is fotózásokra járt. Később lendült csak be karrierje, ami egyre jobban tör előre. A lány olyan márkák arca volt, mint a híres Prada, Valentino vagy a Dolce & Gabbana.

A kislány igéző kék szeme mindenkit rabul ejtett, aki csak megpillantotta.

Első megrendelések.

Amikor Kristina 10 éves lett, anyja szerződést kötött az LA Modellekkel. A lány immáron pénzkereseti forrásként is tekinthetett a modellkedésre. Édesanyja otthagyta munkahelyét, hogy 100%-ban tudja lányát támogatni a modellkedési pályán. Mondhatni a menedzsere lett.

Fotózásokról fotózásokra jártak.

Hogy néz ki napjainkban?

Jelenleg a lány még mindig modellként és fotó modellként foglalkozik. Több éve van benne a szakmában és az üzletágban. Kristina belépett a serdülőkorba, úgyhogy még csak most kezdődik a java.

Kristina Pimenova (@kristinapimenova) által megosztott bejegyzés,

Hamarosan betölti a 13-at, és szépsége még a mai napig is lenyűgöző. A közösségi oldalait több, mint 4 millió ember követi, és ez a szám is napról-napra csak nő.

Kristina Pimenova (@kristinapimenova) által megosztott bejegyzés,

Gyönyörű fiatal lánnyá cseperedett. Biztosak vagyunk benne, hogy szépsége örök marad.

Kristina Pimenova (@kristinapimenova) által megosztott bejegyzés,