Hirdetés

Ez a páros akár a Tucatjával olcsóbb című vígjáték sorozat valós verzója is lehetne – ugyanis Courtney és Chris most várják 12. gyermeküket – közel 12 évvel első találkozásuk után.

Courtney és Chris Rogers már 11 gyermek szülei – és mindegyikük neve „C” betűvel kezdődik -, elmondásuk szerint a gyermeksereg még egy utolsó babáért könyörgött , hogy ők is olyanok lehessenek mint a Steve Martin és Kate Baker főszereplésével készült mozi.

A 37 éves Courtney és a templomi lelkész férje, Chris (33) gyermekei : Clint – 11, Clay – 10, Cade – 8 , Callie – 8 , Cash – 6 , az ikrek Colt és Case szintén 8, Calena – 4 , Caydie 3 , Coralee – 2, és Caris, kilenc hónapos.

A szülők alig várják, az új jövevény érkezését , március várható – a kis család nagyon lelkesen készül a fogadására Új-Mexikói otthonukba.

“Annyira izgatottak vagyunk, szerettünk volna egy 12.-et. Nagyon hálás vagyok, hogy ez megtörténik, és a gyerekek még mindig közel lesznek egymáshoz korban” – mondta.

“Imádom, szeretek főállású anyuka lenni. Az a legkisebb gyermekünk márciusban érkezik , pont akkor amikor a legidősebb betölti a 12-őt. “

“Az egyik ok, amiért a gyerekeim azt akarták, hogy 12 -en legyenek, az az , hogy látták a Tucatjával olcsóbb című filmet. szerettek volna olyanok lenni mint a filmbeli család , és folyton kérdezgették , hogy mikor jön a következő csemete. “

A házaspár, akik otthon nevelik gyermekeiket, még nem tudják, hogy fiúk vagy lányuk születik -e, de biztosak abban, hogy a baba neve C -vel kezdődik majd mint a többi gyermeküké.

” Néhány név már felmerült , de ezt szeretjük titokban tartani a szülésig. ” – mondta Courtney.

Courtney, aki dokumetálja Instagram-oldalán / @littlehouseinthehighdesert / folyamatosan közel sem unalmas életüket egy 12 hektáros telken él 140 állattal, köztük disznókkal, juhokkal, kutyákkal és csirkékkel, , azt mondja, hogy ő maga sem számított ennyi gyermek születésére , amikor belevágott a házaséletbe.

„Amikor összeházasodtunk, 24 éves voltam. ezután volt egy vetélésem, így Clint születésekor már betöltöttem a 26 -ot.

„Ekkor még nem gondoltam, hogy ilyen korán kezdem az anyaságot. Fogalmam sem volt, hogy ennyi lesz.

„Szerettem volna egy nagy családot, de számomra is meglepő volt, hogy így alakultak a dolgok, de eddig minden a tervek szerint alakult.

„Reméljük, hogy október első hetében kiderül a baba neme is . A férjem kislányt szeretne- így teljesen egyenlőek lennénk hat fiúval és hat lánnyal.”

  • De én inkább még egy fiút szeretnék, mert olyan régen volt kisfiunk. Akárhogy is, egyikünk kívánsága biztosan teljesül ! ”

Courtney -nak vannak aggályai a szülés miatt, mivel három császármetszés után már nem választhat hüvelyi szülést, az őt és a babát érintő kockázatok miatt.

„A legfiatalabbnak, Caris-nek az érkezése nagyon ijesztő volt, ezért kicsit idegesek vagyunk, de azt is tudjuk, hogy ezúttal más lesz szülési tervünk.

„Ő kilenc nappal volt túl a kiírt időponton. Vártuk, és egyszerűen nem akart jönni. “

Caris születése azért volt drámai , mert Courtney-nak sürgősségi császármetszésre volt szüksége, mert az orvosai attól tartottak, hogy a magzat nem kap elég oxigént.

Születése után 15 napot töltött az újszülött intenzív osztályon (NICU), ahol az orvosok figyelmeztették szüleit, hogy fejlődési késéssel számolhatnak.

A döcögős kezdet után azonban Caris dacol az elvárásokkal, és boldog, egészséges jövevénynek bizonyult a családban.

Courtney hozzátette: “Ezúttal egy tervezett császárral indulunk neki, körülbelül 36-37, héten.”

Annak ellenére, hogy aggódik a szülés miatt, Courtney szeret terhes lenni.

“A terhességeim alatt mindig jól éreztem magam” – mondta.

„Nincsenek reggeli rosszullétek, nincsenek fájdalmaim, és lépést tudok tartani a gyerekekkel.

“Mindenkinél más, de a testem általában nagyon jól viseli a terhességet. Valószínűleg nem lett volna ennyi, ha nem!”

Courtney még most terhesen is egyedül látja el a szülői feladatait, soha nem is kéri a nagyobb gyerekeket, hogy segítsenek neki az újabb jövevények körül.

Van egy 15 fős furgonunk, de amikor hosszabb útra indulunk, nagyon zsúfolt lesz, ezért általában utánfutót kell húznunk.

„Ha elér a gyermekek száma egy bizonyos számot, a gyermeknevelés nem igazán változik.

„Az utolsó néhány esetben hazahoztuk őket a kórházból, és olyan volt, mintha mindig is ott lettek volna velünk.”

„Továbbra is elsősorban a csecsemőkkel foglalkozom, és ők a szobámban alszanak. Lehet, hogy ráveszem az egyik nagyobb gyereket, hogy fogja meg az egy kicsit amíg én eszem, de azon kívül, hogy játszanak velük, csak ennyit tesznek. ”

Mindegyiküket otthon tanítják , a pár abban is reménykedik, hogy ez segíthet az idősebb gyermekeknek abban, hogy könnyebben át szokjanak valamilyen online iskolára vagy távoktatásra, ha a tantárgyak nehezebbé válnak.

„Így valaki tudna velük foglalkozni , míg én a kicsik matematikájára és olvasására koncentrálok” – magyarázta Courtney.

A gondjuk csak azzal van , hogy egyre bővülő családjuk is egyre nagyobb helyet igényel.

„Van egy 15 fős kisteherautónk, de amikor kirándulunk, nagyon zsúfolt lesz, és általában utánfutót kell húznunk.

„Amikor legutóbb nyaraltunk, béreltünk egy házat, mert túl sokan voltunk akár két szállodai szobához is.”

Terveik között szerepel , hogy otthonukat is tovább bővítsek , hogy kényelmesen elférjenek 12. gyermekük érkezése után is.

  • ” A férjem már dolgozik rajta, és karácsonyig be is kell fejeznie – mondta Courtney.

” Hét hálószobánk lesz, négy fürdőszobánk – tehát két gyerek kerül egy szobába.”

Az anyuka szereti megosztani családi életük minden mozzanatát , a negatív hangvételű kommentek ellenére is.

“Többnyire az emberek támogatnak” – mondta.

„Van hogy kapunk durva megjegyzéseket is, mivel mindig lesznek olyan emberek, akik nem szeretik a nagy családokat. De most már megszoktuk, és nem zavar.

“Mindig lesznek olyan emberek, akiknek más véleményük van, mint neked.”

Ő szeretné a legtöbbet kiélvezni a terhesség minden utolsó pillanatából – mivel a pár arra számít, hogy ez lesz a család utolsó tagja.

Courtney azt mondta: „A korom és egészségem miatt valószínűleg ez lesz az utolsó terhességem.

„El akartunk jutni a 12-re, de tényleg nem akarom, hogy több császármetszésem.

” Lassan betöltöm a 38. életévemet , szóval fizikálisan nem tudom , hogy képes leszek-e még rá. “

„Szomorú vagyok, de örülök annak is, hogy van időnk mentálisan felkészülni – ahelyett, hogy hirtelen egy orvos azt mondaná:„ Nem lehet több ”.

  • Még mindig szomorú leszek a gondolattól , mert szeretem a babákat. “

“De egyelőre arra koncentrálunk, hogy üdvözöljük a 12 -es babát, és a Tucatjával olcsóbb családdá váljunk.”