Hirdetés
  • Erica Quiggle (31), Harrodsburg, feleségül ment 60 éves Jeff Quiggle korábbi apósához
  • Jeff kiállt a fiatal lány mellett , amikor egy nehéz váláson ment át.
  • 2017-ben a lány válását követően Jeff Bevallotta az érzéseit, és nyilvánosságra hozták kapcsolatukat.
  • Erica elmondta, hogy volt férje, Justin nagyon megértő volt, miután megosztotta vele a történetüket.
  • Jeff és Erica 2018 augusztusában házasodtak össze, miután megtudták, hogy Erica gyermeket vár.
  • Lányuk, Brexlee most két éves, féltestvére Erica és Justin közös fiának.

Erica Quiggle és egykori férje Justin Towell házassága 2011-ben válságba került. A fiatal lány ebben a nehéz időszakban attól az embertől kapta legtöbb segítséget és támogatást támogatást , akire soha nem gondolt volna, ez a személy pedig a mostoha apósa volt.

Ők ketten rengeteg időt töltöttek együtt és rövid idő alatt nagyon közel kerültek egymáshoz.

Az idő elteltével mindketten rájöttek, hogy jóval többről van szó közöttük mint szimpla barátság. Egyre komolyabb érzelmeket táplálnak egymás iránt, ám ezt még maguknak is féltek beismerni.

Évekkel később , 2017-ben Erica és Justin házasság végleg zátonyra futott és a válás mellett döntöttek. Kapcsolatukat már közös kisfiúk sem tudta megmenteni.

A fiatal nő ekkor még sem árulta el, hogy szerelmes lett apósába. Érzéseit hosszú ideig titokban tartotta , ám miután Jeff és felesége is elváltak, és a férfi bevallotta Ericanak, hogy mit érez iránta nyilvánosságra a kapcsolatukat.

A kapcsolatukra, mind Justin, mind Jeff volt felesége áldását adta. A párnak 2019-ben megszületett első közös kislánya, Brexlee. Erica pedig továbbra is megosztja Justinnal közös fia felügyeleti jogát , aki azóta szintén újranősült.

A két fiatal között megmarad a jó viszony.

“Minden rendben van közöttünk. Nincs harag. Beszélünk a fiúnkról és mindketten folytattuk az életünket.” – nyilatkozta Justin.

Jeff úgy érzi, Ericaban találta meg a lelki társát és élete szerelmét.

“Nagyon szeretünk együtt lenni, élvezzük a még rendelkezésünkre álló időt. Többen aggódtak a korkülönbségünk miatt, de minket egyáltalán nem zavart az a 29 év. Egyszerűen csak egymásba szerettünk.” – mondta a férfi kedveséről.

Erica egyébként egy lakókocsi parkban nőtt fel, és már nagyon fiatalon mindössze 19 évesen kötötte össze életét Justinnal.

“Találkoztunk, randiztunk, és valamilyen oknál fogva úgy éreztük össze kell házasodnunk.” – mesélte Erica.

A család szerint is egymásnak lettek teremtve, egy ideig nagyon jól ,megvoltak, ám később kiderült, hogy valami mégis hiányzik a kapcsolatukból.

2012-ben született meg a közös fiúk, ám sajnos a gyermek jötte sem tudta megmenteni a kapcsolatukat.

2015-ben Erica egy franchise cégnél kapott remek lehetőséget, karrierjét szépen építette fel. Utazásokra és új kalandokra vágyott, amiben Justin már nem volt partnere ebből adódna egyre több nézeteltérésük adódott.

Ez időtájt kezdett Erica és Jeff kapcsolata is szorosabbá válni.

2015 végén Erica végül kifakadt Jeffnek a rossz házassága miatt. 2016 szeptemberében beadták a válókeresetet. Erica közös gyermekük miatt tartott ki ilyen hosszan ebben a rossz házasságban , ám végső soron már ez sem volt elég indok arra , hogy maradjon.

“Szívszorító volt elvinni az otthonából és elválasztani őt az apjától. Ezek után kb. egy évig éltem a fiammal a szüleimnél. Nagyon nehéz volt.” – mesélte Erica.

Jeff kicsivel később, ahogy fentebb is írtuk bevallotta a lánynak, mit érez iránta válójában és persze fiának is elmondta.

2017-ben a válás véglegesítését követően Jeff és Erica felvállalták szerelmüket, ősszel pedig Jeff megkérte a lány kezét.

2018 elején költöztek új közös otthonukba és bejelentették házassági szándékukat. A ceremóniára végül augusztusban került sor. Mindketten nagyon megható és romantikus pillanatként írták le esküvőjüket. Elmondták , hogy már az első találkozásuk alkalmával egyértelmű volt számukra , hogy őket egymásnak teremtették.

“Emlékszem nagyon művelt és bölcs volt. Mindig tanultam tőle valamit. Amikor beszélgettünk mindig pillangók voltak a gyomromban. Azelőtt soha nem éreztem ilyet.” – mondta Erica.

Jeff beismerte, hogy hasonlóképp érzett a lány iránt, de számára akkor mélyültek el, az érzései igazán amikor alaposabban megismerte.

Jelenleg is közös kislányukat nevelik és mindenki békességben, boldogságban, szeretetben él.