Hirdetés

Ha az utóbbi időben kissé lehangoltnak érzed magad, és nem tudod, mit kell tenned azért, hogy egy kicsit feldobd a kedved , akkor javasoljuk, hogy készíts egy finom forró teát, kuckózz be egy meleg takaró alá, és kezd el végiggörgetni ezeket a szívet melengetően megható és cuki fotókat , amiket mai cukkünkben összegyűjtöttünk nektek!

  1. Az ember legjobb barátja

2. Egy bárány megmentésének története.

3. Igaz szeretet.

4. Neked talán egy apróság , másnak az egész világ.

5. Megosztja a reggelijét egy baráttal.

6. Embernek maradni minden körülmények között.

7. Egy pásztor és a jövőbeli asszisztensei.

8. Egy idős lakó , szívrohamot kapott hólapátolás közben , a mentősök kórházba szállították , majd később visszatértek és befejezték helyette a munkát, hogy mire hazaér tiszta legyen bejárata.

9. Egy vízidisznó , ahogy egy cicát ölel.

10. Tisztelgés.

11. A 83 éves John Joyce pázsitnyírásból él. De amikor 20 éves teherautója tönkrement, nem volt más választása, mint hogy a fűnyíróját mérföldekig tolja, hogy kiszolgálja ügyfeleit. Egyik ügyfele adománygyűjtő kampányba kezdett, hogy segítsen neki, és elegendő pénzt gyűjthettek ahhoz, hogy új autót vásároljanak neki. A fennmaradó pénzt pedig egy új fűnyíró vásárlására és a biztosítás kifizetésére fordították.

12. Maroon5 közönség találkozóján egy fiatal rajongójuk pánikrohamot kapott, így a banda tagjai segítették aszülőket a kis rajongó megnyugtatásában.

13. ” Az unokatesóm úszni indult egy kecskével , mindketten nagyon boldognak tűnnek. ”

14. Ez az idős úr az autója mögé bújva várja , hogy visszatérjen a felesége, hogy megviccelhesse.

15. ” Ma anyukám 2 órát vezetett az egyetemre, hogy házi hóemberes sütiket hozzon nekem különösebb magyarázat nélkül.”

16. Egy hűséges barát.

17. Egy gazella lépett be egy boltba Colorado államban. A tulajdonos úgy döntött, hogy ad neki egy csokit és sütit. Elment, és fél óra múlva visszatért az egész családjával.

18. Egy Memphisi Tisztító Vállalat dolgozói szuperhősökként öltözve dolgoznak a Bonheuri gyermekkórházban , hogy felvidítsák a bent lakó kisbetegeket.

19. Ez a New York-i fodrász minden vasárnap ingyenes hajvágást biztosít a hajléktalanoknak az utcán.

20. Két fóka , amint éppen csókolóznak.

21. ” Ingyen virágok valakinek , akit szeretsz. “

22. “A fiam véletlenül otthagyta kedvenc plüssállatát, Hamiltont apám farmján. Apám jól szórakozott , amíg elkészítette azt a kis történetet a számára.”

23. Egy tiszt , ahogy éppen próbálja lebeszélni ezt az elkeseredett embert az öngyilkosság elkövetéséről. Nyolc évvel később ugyanez a személy , két gyermekes apukaként adja át a megtisztelő díjat a tisztnek az Amerikai Alapítvány az Öngyilkosság Ellen nevében.

24. Ez a kutyus úgy néz ki mint egy jegesmedve a fürdője közben.

25. Ennek a kis autista fiúnak a születésnapján egyetlen osztálytárs sem jelent meg. Anyukája segítséget kért a Facebookon, és később megjelentek ezek a csodálatos tűzoltók, tisztek és helyi gyerekek.

26. Láttál már ennél vidámabb fókát ?

27. Egy férfi , ahogy megment egy kiscicát az esernyőjével.

28. Ennek a dalmátnak szív alakú foltok vannak a szemein.

29. A norvég srác beugrott a befagyott tóba , hogy megmentse a fulldokldó kacsát.

30. “Ő itt egy megbukott segítő kutya – azért bukott el mert túl barátságos volt az emberekkel. De mostanra már fogyatékossággal élőket támogató kutyájának látható és ő a legújabb és legjobb barátom. “