Hirdetés

UV-fertőtlenítő, amelyet telefonjával működtethet, egy címke, amely megmondja, hogy a megvásárolt hús friss vagy talán már lejárt , egy karácsonyfa, amely nem károsítja a környezetet – mindez csak néhány példa a sokszor egyszerűnek tűnő, mégis felbecsülhetetlen és végtelenül hasznos találmányok közül, amelyek sokkal kényelmesebbé és egyszerűbbé tehetik az életünket.

Cikkünkkel fejezzük ki elismerésünket azon zseniális elmék felé akik olyan eszközöket találtak fel, amelyek segítségével kevesebb időt és erőfeszítést szükséges fordítanunk a rutinfeladatokra elvégzésére és több szabad kapacitásunk marad az élet kellemeseb dolgaira.

  1. Az UVLEN egy hordozható digitális fertőtlenítő, amely tökéletesen alkalmas a kezek és gyakorlatilag minden más felület fertőtlenítésére , mely a telefonunk zseblámpájának segítségével működtethető.

2. Ezek a húscímkék reagálnak a hús romlási folyamatának melléktermékére, az ammóniára. Miután teljesen kék színűvé válnak, a vonalkódot már nem lehet beolvasni , ezzel is akadályozva azt , hogy a vásárló romlott terméket tudjon hazavinni magával.

3. Kórházam vénakeresője megvilágítja a vénákat, és segít az egészségügyi szakembereknek megtalálni a szúrás pontos helyét.

4. A bevásárló táskám ünnepi mintával van ellátva, így csomagolópapírként újra felhasználható.

5. Hollandiában a kerékpárutak mentén vannak olyan kukák, amelyek lehetővé teszik, hogy lassítás nélkül dobja ki a szemetet.

6. Mágneses fűszertartók , amelyeket a hűtő oldalán tárolhatunk.

7. Megtanulhatod a keringő alaplépéseit, miközben sorban állsz a Checkersnél.

8. Cserélhető sörtés fogkefe.

9. Mexikó elkezdett figyelemfelhívó jelzéseket a fogyasztási cikkein , amely figyelmezteti a vásárlókat a túlzott cukrot, kalóriákat vagy nátriumot tartalmazó ételekre és italokra.

10. Nyikorgó gyerekcipő kapcsolóval, hogy kikapcsolja a nyikorgást

11. Keserű ízű elemek, hogy ezzel is megakadályozzák a gyártók , hogy a gyerekek lenyeljék őket.

12. Tojástartó, melynek segítségével egyszerre több tojást tárolhatunk és főzhetünk meg.

13. Vál fürdő víz spriccelő.

14. Ez a dizájnos bútor házi tornaterem kiegészítőjeként is kitűnően funkcionál, amellett , hogy tökéletesen illeszkedik minden térbe.

15. A telefon által működtetett bögre, amely meghatározott hőmérsékleten tartja az italunkat.

16. A parafa jógaszőnyeg, amely több száz gyakorlattal borított.

17. Szék amelyen akár keresztbe tett lábakkal is ülhetsz (vagy több más helyzetben) a jobb testtartás érdekében.

18. Minihűtő, amely nem csak frissen tartja az ételeket, de segítségével akár sterilizálhatsz is mindent: az autó kulcsaitól a telefonodig.

19. Bögre teához vagy kávéhoz szín útmutatóval a megfelelő típusú ital elkészítéséhez.

20. Egy kis kapocs, amely helyettesíthet azövet farmerben és nadrágban.

21. Újrahasznosított műanyagból készült anatómiai fülhallgatók, amelyek alvás közben is tökéletesen illeszkednek a fülbe.

22. Kihúzható kanapé és ágy.

23. Bicikliülés ami pumpaként is funkcionál.

24. Melegítő és űtő funkcióval ellátott autós pohártartó.

25. Fiókokkal ellátott lépcsősor.