Hirdetés

A világon már egyre többen döntenek valamilyen plasztikai beavatkozás mellett, mert sokan nem érzik magukat szépnek, tökéletesnek. Mivel azok a védjegyek, melyeket birtokolnak születésüktől fogva megvannak, ezért különböző sebészeti beavatkozások nélkül nem is tudna megváltozni. Egyesek az egészségük miatt döntenek az ilyen műtétek mellett, melynek oka lehet egy baleset, rosszul összeforrt csont… stb. Persze vannak, akik átesnek a ló túloldalára és orrba-szájba plasztikáztatják és botoxoltatják magukat, míg viaszbábu nem lesz belőlük. Pontosan az ilyen esetek miatt ítélik el annyira a plasztikai műtéteket és azokat az embereket, akik ilyesmire adják fejüket. Mai cikkünk főszereplői bizonyítják, hogy egy ilyen eljárás nem is annyira vészes főleg azért nem, mert ezáltal sokkal több önbizalomra tesznek szert.

1, Így néztem ki állkapocs műtét előtt és után.

2, 10 év alatt sikerült annyi pénzt összegyűjtenem, hogy néhány plasztikai műtéten részt vegyek. Ilyen volt például az áll, állkapocs, orrműtét, hajbeültetés.

3, Mindig is szégyelltem az orromat, ezért nagyon sokáig kuporgattam, hogy végre megcsináltathassam. Íme az eredmény.

4, Nem is értettem, hogy korábban miért nem mentem el megcsináltatni a fülem. Ég és föld a megjelenésem között a különbség.

5, Néhány hónappal a várva várt orrműtétem után. Nem csak az volt a gond, hogy ferde volt, hanem, hogy nem is kaptam rendesen levegőt.

6, Mintha teljesen kicseréltek volna. Átalakíttattam a homlokom, az állam, az állkapcsom, sőt még az orromat is.

7, Mindig is gúnyoltak az orrom formája miatt, de most az orrműtétem után már senki sem nevet rajtam. Ha már ott voltam az állkapcsomat is kicsit átalakíttattam.

8, Szégyelltem, hogy túlságosan is kilátszik az ínyem, mikor mosolygok, de egy apró szájsebészeti kezelésnek hála már nem kell kellemetlenül éreznem magam.

9, Óriási orrom volt, amit nagyon szégyelltem. Miután sikerült összegyűjtenem egy kis pénzt, elmentem és megcsináltattam. Életem legjobb döntése volt.

10, Ennyit számít egy állplasztika. Ennek hála az orrom is valahogy másképp néz ki.

11, Sosem szerettem teljes mértékben magamat. Tudtam, hogy pár dolgot át akarok szabatni, például az orromat az államat és az arcom formáját.

12, Sajnos korán elkezdtem kopaszodni ezért hajbeültetésre mentem. Egy percét sem bántam meg, hogy erre költöttem a pénzem.

13, 3 évvel ezelőtt borzalmasan néztek ki a fogaim, de hála egy szájsebésznek és fogszakorvosnak mára gyönyörű fogaim vannak.

14, Orr és szemhéjplasztika előtt vs. után. Ti látjátok a különbséget?

15, Elsőre talán nem annyira feltűnő a változás, nekem mégis sokat jelent. Nem szerettem az állam, ezért megcsináltattam.

16, Ekkora különbség van egy szemhéjplasztika előtt és után.

17, Ennél elégedettebb nem is lehetnék a plasztikai műtétemmel.

18, El sem hiszem, hogy végre szép orrom van. Sokáig éreztem magam csúnyának, de most minden a helyére került.

19, A múlt évben csináltattam meg az állkapcsom és olyan mintha nem is ugyanaz az ember lennék.

20, Utáltam, ahogy kinéztem régen ezért elmentem egy plasztikai sebészhez. Mintha kicseréltek volna.

21, Így változott meg a megjelenésem plasztikai műtét után.

22, Soha nem tetszett az orrom ezért a családomtól kaptam egy ajándékutalványt, mely egy plasztikai műtétet foglalt magába. Életem legjobb ajándéka.

23, Sokat csúfoltak az elálló füleim miatt ezért hosszú éveken át tartó kuporgatás után végre elmentem és megcsináltattam.

24, Gyerekkoromban eltört az orrom és utána nem kaptam rendesen levegőt. Megelégeltem és elmentem egy orrplasztikára.

25, Szemhéjplasztika előtt vs. után.

Ti voltatok már plasztikai műtéten?