Hirdetés

Az ember alapvetően nem gonosz. Vélhetőleg a körülmények teszik azzá. A szívünk mélyén ott rejlik a vágy a katarzisra, megbocsátásra és a boldogságra. De mi kell ahhoz, hogy valaki elérzékenyüljön. Egyeseknek könnyebben megy, míg másoknak nehezebben. Vannak olyan pillanatok, melyek bárki szívét képesek lennének meglágyítani. Egy kedves kis történet, egy megható esemény, egy cuki kutyus. Mindenkire más dolog van hatással. Most összeválogattunk nektek egy cikknyi képet olyan pillanatokból, melyek közül legalább egy biztosan lesz, amin elgondolkodtok. Eszetekbe jut, hogy még van remény az emberek számára. Még nem halt ki belőlünk a jóság és a szeretet.

Nézzétek meg az alábbi képeket és próbáljatok nem meghatódni. Előre szólunk, hogy nem lesz könnyű.

A nagypapám nemrég ünnepelte a 95. születésnapját. Ezt mondta: “Most már nem kell félnem, hogy túl korán visz el a kaszás.”

Ez a 102 éves néni nem ülhetett repülőre, hogy elmenjen az unokája esküvőjére. A lány menyasszonyi ruhában utazott el hozzá…

Ez a két rendőr mindent megtesz azért, hogy megmentsék a bajba jutott nőt.

Ez az idős bácsi egy történetet kezdett el mesélni. A pincér leült vele szembe és végighallgatta…

Egy férfi eladta a kocsiját, hogy legyen elég pénze a kutyus életmentő műtétjére.

“Nyolc évesen adtam oda ezt a négylevelű lóherét az édesapámnak. Ő nemrég elhunyt, a pénztárcájában viszont, még húsz év elteltével is ott volt a lóhere. Soha nem beszélt róla, hogy megőrizte.”

A 92 éves néninek is sikerült lediplomáznia.

“Fiatal szülők vagyunk és sehogy sem tudtuk megnyugtatni a gyerekünket az étteremben. Egy férfi jött oda, aki az ölébe vette és egyből elaludt a vállán…”

Ez az éjjeliőr babáknak köt sapkákat és pici cipőket. Elviszi a kórházba, akik eljuttatják a rászoruló gyermekek részére.

Ez a nő végstádiumú rákkal küzdött, de nem akart már a kezelések miatt szenvedni, így lemondott róluk, hogy még egy utolsó pár hetet szabadon a férjével tölthessen.

“A két kép között csupán 7 év telt el. Ő itt a nagyapám a II. világháború előtt és után. Soha nem akart beszélni a koncentrációs táborokról.”

Egy amerikai család autóbalesetet szenvedett. A kislányuk sérülés nélkül megúszta, de nagyon sírt, így a mentősök megkérték, hogy fesse ki a körmüket, amíg az anyját ellátták.

Ez a kar nélkül született lány bebizonyította, hogy Disney-hercegnő bárkiből lehet.

“Az egyik női vásárló kiabált a kollégámmal. A lánya később visszajött és hozott egy doboz bonbont, hogy bocsánatot kérjen az anyja viselkedéséért.”

Egy orosz fodrász teljesen ingyen vágja az árva és autista gyermekek haját.

Brazíliában összedőlt egy társasház, ez a fiatal férfi pedig a romok alatt rekedt. Telefonjáról küldött egy szelfit a családjának, hogy tudassa velük, még él. Később sikeresen kiszabadították őt.

Az édesanya megengedte gyermekének, hogy válasszon egy állatot a menhelyről. A fiú egy öreg, kövér és félénk macskát választott, aki azóta ki sem kel kis gazdája öléből.

“A 11 éves testvérem koreaiul tanul, ugyanis az egyik osztálytársa nem beszél semmilyen más nyelvet és szeretne vele beszélgetni”

A nő meggyógyította a szárnyát, így a sérült pillangó újra repülhet.

Az első találkozás pillanata. Mintha egy óriás lenne…

A nagymama és kisunokája.

A kukások vígan hintáznak a játszótéren…

Az egyedülálló apukák olyan dolgokat is átélhetnek, melyeket más apukák nem.

Mit gondoltok? Írjátok meg a véleményeteket kommentben!