Hirdetés

Bizonyára gyakran észrevetted, hogy az azonos korú emberek másképp néznek ki. Mintha nem is tartoznának egy korosztályba. Biztos te is találkoztál már életed során olyan emberrel, aki ugyanannyi idős volt, mint te, és mégis 10 évvel idősebbnek nézett ki. Mint például, Kate Winslet és Angelina Jolie, akik szintén egy évben születtek, mégse lehet róluk megmondani. Nézd végig a cikkünkben szereplő hírességeket, akik ugyanannyi idősek, mégsem lehet róluk megmondani.

19 éves

Emma Kinney, Debbie Gallagher szerepével vált híressé , amit a”Szégyentelenek
” című sorozatban alakított, és ezzel sikerült elindítania színészi pályafutását, ám még messze a cél.

De Johnny Depp és Vanessa Parady lánya, Lily-Rose Depp-nek viszont, már sikerült felépíteni modell karrierjét.

21 évesek

Maisie Williams – nevét és arcát mindenki ismeri, hiszen a Trónok harca sorozatban láthattuk őt Arya Stark-ként.

Bella Hadid egy amerikai csúcsmodell, aki a Dior és Bulgari divatcég arca. Kétszer választották meg az év modelljének.

Ha hiszed, ha nem mindketten egyidősek.

25-26 éves

26 éves Selena Gomez nemcsak színésznő és énekes, hanem az UNICEF nagykövete, producer és modell is.

Cara Delevingne divatmodell és színésznő. Legutóbbi munkássága a “Valerian és az ezer bolygó városa” volt, Luc Besson rendezésével.

28 éves

Emma Watsonnak több, mint 15 szerepe volt már, de sokan csak Hermione Granger-ként emlékeznek rá. Emma küzd a nők jogaiért, 2014-ben az ENSZ nagykövetévé nevezték ki.

Az énekes, modell, Kristina Viktorovna Bardash, akit Luna néven ismerünk, a modern zenészek új generációjának arca. Miután megteremtette saját stílusát, számos elismerést nyert különböző országokban.

29 éves

Lily Collins egy törékeny lány, aki képes minden feladattal megbirkózni, amit a filmrendező elé gördít. Készen áll a legszélsőségesebb szerepek elvállalására is. Például a “To the Bone” című filmben játszott szerepéhez 10 kilót le kellett adnia, amit meg is tett.

Polina Maksimova bizonyos komikus szerepek miatt lett híres. A színésznő elismeri, hogy a Babes and Chicks sorozatban alakított karaktere, hiányzik neki a legjobban.

33 éves

Katerina Shpitsa igen fiatalnak néz ki, és sokan azt gondolják a mai napig róla, hogy iskolába jár, ezért nehéz elhinni, hogy a színésznő 33 éves, és van egy kisfia, aki már 6 éves.

Gal Gadot 18 éves korában megnyerte a Miss Izrael címet, majd képviselte országát a Miss Universe versenyen. Egy bájos lányt fedeztek fel benne, és azonnal színésznői szerepet ajánlottak neki. Így kapta meg Csodanő szerepét is.

37 éves

Meghan Markle egy híres színésznő volt, aki a Brilliáns elmék című sorozatban kapott szerepet. Majd hozzáment egy filmproducerhez, ám ez nem tartott sokáig. Most Harry herceg feleségeként tartják számon.

Britney Spears – a 90-es évek pop-dívája. Az életében való nehézségek ellenére továbbra is sikerült népszerű maradnia. Úgy tűnik sínen van az élete.

46 éves

Ben Afflecknek nincs túl jó kapcsolata a filmkritikusokkal, de nagyra értékelik a Batmant alakító szerepéért. Afflecket az egyik legjobb filmszínésznek szavazták meg, mert sikeresen helyt áll szuperhősként is.

Konstantin Khabensky egy nagyra becsült színész és egy nagy szívvel rendelkező ember. A színész egy alapítványt hozott létre, hogy segítse a rákos gyermekeket, időt és pénzt fektetve a beteg emberek életének megmentésére.

54 éves

A világ szereti Keanu Reeves-t, mert ő egy melankolikus és rendkívül kedves színész. Keanu arra kéri az embereket, hogy ne higgyenek el mindent, amit az interneten látnak, mert garantálja, hogy minden rendben van az életében.

Alekszej Szerebrjakov, egy rendkívül tehetséges film és színházi színész, általában különösen összetett illetve kétértelmű karaktereket személyesít meg.

63 éves

Bruce Willis nemcsak a “Die Hard” és “Az ötödik elem” filmek főszereplője, hanem egy nagyon tehetséges énekes is, aki nagy karriert futott be.

Annak ellenére, hogy Brendan Gleeson viszonylag későn (34 éves korában) futott be, nagyon tehetséges színésznek tartják. Gleason világhírnevet szerzett az “Erőszakik” című filmdrámának.

72 éves

2011-ben Sylvester Stallone hozzájárul a box támogatáshoz, az International Boxing Hall of Fame-ben. 2016-ban Donald Trump amerikai elnök azt javasolta Stallone-nak, hogy vezesse a Nemzeti Művészeti és Humán Erőforrás Alapítványt, ám ezt visszautasította.

Donald Trump a 45. amerikai elnök. Mielőtt a politikai emberré vált volna, üzletember volt, filmekben és televíziós sorozatokban játszott. Trump a leggazdagabb ember, aki államfőként léphetett hivatalba, és az első elnök, aki korábban nem rendelkezett állami vagy katonai poszttal.