Hirdetés

Az igaz szeretet nem időhöz van kötve. Ha úgy alakul tarthat egy életen át, ameddig az élet hagyja, hogy a másik társaságát, barátságát, szerelmét érezd. Sokat kell tenni azért, hogy ezt fenn lehessen tartani, de kitartó munkával, elkötelezettséggel és akarattal meg lehet valósítani. Gondolj csak bele min mehetett keresztül az a pár, aki egészen a középiskola óta kitartott egymás mellett, majd végül kimondták a boldogító igent, vagy az az idős házaspár, akik már 40-50-60 éve házasok. Mai cikkünkben olyan fotókat hoztunk el nektek, mely bizonyítja, hogy az idő múlása sem befolyásolhatja az igaz, őszinte és tiszta szeretet erejét.

1, 15 év után is még mindig legjobb barátok.

2, „A szüleim holnap ünneplik a 30. évfordulójukat. Bármi történt is ők mindig kitartottak és szerették egymást. ”

3, 17 évvel később a kutyus és kis gazdája még mindig ugyanolyan elválaszthatatlan barátok.

4, “A szüleim 30 éve házasok és az esküvőjük napján az első szelet tortájukat eltették a fagyasztóba, és azóta ott áll. Azt mondták az aranylakodalmukon fogják majd elfogyasztani.”

5, “Olyan szerencsésnek mondhatom magam, hogy 8 hosszú év után feleségül vehettem a középiskolai barátnőmet. 2018. október 6-án mondtuk ki a boldogító igent.”

6, A pillanat, amikor a legjobb barátoddal felcserélődnek a szerepek.

7, A két kép között összesen 20 év telt el, mégis ugyanúgy legjobb barátnők maradtak.

8, “Még mindig furcsák és még mindig legjobb barátok vagyunk.”

9, “A szüleim San Franciscoban voltak nászúton, ahol a Golden Gate hídnál csináltak egy közös képet. 32 év után úgy döntöttek, hogy újra fotóztatják magukat.”

10, “Az unokatestvérem és én mikor Kubában voltunk 1997-ben és 2017-ben.”

11, “Nagyszüleim az esküvőjük napján, és most. Hosszú-hosszú évek után is ugyanúgy szeretik egymást.”

12, “A barátom és én mindig is a suli bohócai voltunk és e 45 év után sem változott meg, mert ugyanolyan mókamesterek vagyunk, mint régen.”

13, “11 év után újra fotóztattuk a kedvenc képünket. Hihetetlen, hogy repül az idő, és hogy meg tudnak változni a dolgok.”

14, “A bal oldali kép 1996-ban a jobb oldali pedig 2013-ban készült rólam és a teknősömről. Hát van némi különbség a méretei között.”

15, “A nagyszüleim 1953-ban házasodtak össze, és a házassági évfordulójukra az esküvői képük színes változatát adtam nekik.”

16, “Már 13 éve elválaszthatatlan barátok vagyunk. Hálás vagyok a szüleimnek, hogy megengedték, hogy legyen egy kutyám.”

17, “A nagyszüleim az esküvőjük napján és 60 évvel később.”

18, “15 év telt el, de a barátságunk azóta is töretlen. Nem mondom, hogy örök, de kihasználjuk az időnket.”

19, “A nagyanyám eltette az esküvői ruháját, és 60 évvel később újra felvette és nagyapámmal együtt újfent kimondták a boldogító igent.”

20, “Én és a kiscicám 17 év különbséggel. Ugyanaz a hely, ugyanaz a barát, ugyanaz a póz.”

21, “Én és az unokatestvéreim régen és most.”

22, “Régen még csak egy gyűrűhordó fiú és egy koszorúslány voltunk, 20 évvel később viszont férj és feleség lettünk.”

Ezek a képek bizonyítják, hogy tényleg létezik igaz és feltétel nélküli szeretet.