Hirdetés

Annak ellenére, hogy ahány ember, annyiféle, mégis vannak olyan dolgok, helyzetek, amiben pontosan ugyanúgy viselkedünk. Mondhatjuk ezt egy ösztönnek, mint az állatok esetében a menekülési ösztönt, csak jelen esetben nem menekülünk, hanem egészen más dolgokat csinálunk. Biztos veled is volt már olyan, hogy rossz irányba indultál az utcán, de ciki lett volna csak úgy sarkon fordulni ezért úgy tettél, mint aki telefonál. Hidd el, nem csak te csináltál már ilyet, hanem konkrétan mindenki, csak sokan nem ismerik el. Ez persze csak egyetlen példa volt a sok-sok helyzet közül. Annak érdekében, hogy még több példával találkozzatok elhoztuk nektek ezt a cikket, ami jó pár esetet szemléltet. A kérdés már csak az, hogy neked is ismerősek-e a szituációk.

1, Mikor egy étteremben a pincér kitölti neked a bort, és próbálsz úgy csinálni, mintha marhára értenél hozzá, pedig eddig mindig az alsó polcos kannás bort vedelted.

2, Mintha el sem mondta volna a nevét, te meg kényelmetlenül érzed magad, mert fogalmad sincs, hogy szólítsd meg.

3, Mikor a párod úgy szeret elaludni, hogy a válladon fekszik, ám egy idő után zsibbadni kezdesz, de nincs szíved arrébb tenni, mert a lelked mélyén imádod ezt az érzést.

4, Valahogy így néznek ki a hétfő reggelek.

5, A kávé mindenki számára egy igazi éltető erő.

6, Mikor zuhanyzás közben hallgatod a kedvenc zenéidet, de egyszer csak beugrik egy reklám és nem bírod végig várni, ezért kiszállsz és elnyomod.

7, Mikor a haverod felhív, hogy össze kellene már futnotok, és te azt válaszolod, persze megbeszéljük mikor jó.

8, Gyakorlatilag mindenkinek ugyanazzal indul a napja…

9, Voltaképpen nem azért megyünk étterembe, hogy új ételeket próbáljunk ki, hanem, hogy egyszer ne nekünk kelljen megfőzni az ebédet.

10, Mikor valaki bókol az utcán, te pedig a lelked mélyén ilyen arcot vágsz:

11, A pillanat, mikor a szüleid helyzetjelentős fotót küldenek a nyaralásukról.

12, Mikor úgy gondolod, hogy a világ legegyszerűbb ételét is meg tudod csinálni instrukciók nélkül, de 5 perc múlva rájössz, hogy nem így van.

13, Mikor nem tölt be az a videó, amire kíváncsi vagy és két perc után bezárod, mert már nem érdekel.

14, A pillanat, mikor az egyik barátod, ismerősöd, elkéri a telefonodat…

15, Minden egyes alkalommal, mikor egy webshop felületére látogatunk.

16, Boldogság az, felismered, hogy a pofára ejtett, vadonatúj telefonod kijelzője nem tört be.

17, Mindenki ilyen izmosnak érzi magát, mikor megkérik, hogy nyisson ki egy dunsztosüveget.

18, A pillanat, mikor tudod, hogy ki kell takarítanod a szobád, de inkább fekszel még egy ideig és reménykedsz hátha magától rend lesz.

19, Mikor rossz irányba mész és felismered, hogy nem jó fele tartasz, de nem akarsz leégni, ezért úgy teszel mintha hívnának.

20, A pillanat, mikor rálépsz a kocsid gázpedáljára, ahelyett, hogy a féket taposnád.

21, Mikor nem akarod, hogy buszon a melléd lehuppanó idős néni elkezdjen beszélni hozzád, ezért úgy teszel, mint, aki zenét hallgat.

22, A pillanat, mikor a párod üzenetet kap egy lány barátjától….

Ismerősek neked ezek a szituációk?