Mindenki tudja, hogy az online boltok gyakran nagyon furcsa dolgokat árusítanak: virágcserepet automata öntözővel, furcsa alakú teafű tartókat. Legtöbbször az ember ezeket a dolgokat puszta kíváncsiságból vásárolja meg, hiszen nem kerülnek horribilisan nagy összegbe. Néhányan, akik megvásárolták ezeket azt állították, hogy eme tárgyak nagyon is hasznosnak bizonyultak.

Ilyen eszközöket mutatunk be most nektek. Lehet, hogy a cikk után kedvet kapsz egy kis vásárolgatáshoz.

Borotva talapzat.

Ez arra való, hogy mindenféle erőlködés nélkül le tudják a hölgyek borotválni a lábukat. Csak fel kell helyezni a csempére és már mehet is a szőrtelenítés.


Gáztűzhely védő.

Ha nem akarod minden egyes főzés után takarítani a gáztűzhelyt, akkor célszerű beszerezni egy ilyen eszközt, ami megóvja a szennyeződésektől.


Sarokra tehető mosogatószivacs tartó.

Ha nincs annyi hely a konyhapulton, hogy el tudd tenni a mosogatószivacsot, nem kell aggódni, mert ezzel a kis tárggyal egy-kettőre megoldódnak a problémáid.


Gyümölcs-zöldség szeletelők.

Ha nem szeretsz sokat bíbelődni a zöldségek vagy gyümölcsök szeletelésével, szerezz be egy ilyet, és ezzel garantáltan gyerekjáték lesz a felvágás.


Teafű tartó.

Ha nem szereted a filteres teákat, de zavar hogy folyton le kell szűrni a teafüves italt, akkor vegyél egy szilikon, műanyag vagy fém alapú teafű tartót, amit ugyanúgy bele kell mártogatni a forró vízbe, mint a filtert.


Csöpögtetőtálca.

Ez egy rendkívül jó és praktikus találmány, amellyel nem kell többet kiöntögetned a tálcában felhalmozódott vizet, mert minden mosogatás után a speciális kivezetőn keresztül kifolyik.


Dinnyeszedő.

Ha nem szereted a dinnye héját, akkor ez a neked való eszköz. Ennek a kis szelőnek a segítségével héj nélkül szedheted ki a dinnyeszeletet.
Fémszappan.

Ez a fémből készült szappan tökéletesen elfedi a hal és a hagyma szagát. Csak dörzsöld be vele a kezedet.


Szappanreszelő.

Gazdaságosabb, mint bármely szappan. Néhány egyszerű mozdulat kell ahhoz, hogy egy kevés szappanreszeléket tegyél a kezedbe.


Zsinór és csipesz a mosáshoz szárításhoz.

Ennek a segítségével örökre búcsút inthetsz az elkallódott zokniktól. Ha együtt teszed be őket, együtt is fogod kivenni.


Seprű, ablaklehúzó és szemeteslapát egyben.

Ez a különleges tárgy nagyon megkönnyíti az életedet. Ugyanis egy seprű, egy szemeteslapát és egy ablaklehúzó képességeivel rendelkezik. Az ablaklehúzót földre borult folyadék feltakarításához is lehet használni.


Multifunkciós reggeli készítő.

Ha sietned kell és nincs időd a reggeliddel piszmogni, akkor ez a szerkentyű sokat segíthet, ugyanis háromféle étel készíthető el benne. Nézd csak:


Vállfa akasztó.

Ezzel a kis tárggyal sok helyet takaríthatsz meg a szekrényben.


Gofrisütő.

Egyszerre több gofrit is tudsz sütni. A hagyományos sütőkben csak kettő gofrinak van hely, de ezzel pik-pak megoldódik a probléma.
Pizzasütő a tűzhelyen.

Ha régi sütőd van, ami már nem úgy süt ahogy kellene, de szeretnél pizzát enni, akkor vedd meg ezt a szuper pizzasütőt, amit ha a gáztűzhelyre teszel pont ugyanolyan finom ételt tud csinálni, mint a sütő.


Szűrős kiöntő.

Ha le akarod önteni a feleslegessé vált vizet az étel alól, de nem akarod, hogy közben kiboruljon, szerezz be egy ilyen kis tárgyat, amivel megkönnyítheted a saját dolgodat.


Szemeteszsák és törülközőtartó.

Erre a kis tárgyra, könnyedén ráaggathatsz egy szemeteszsákot, amibe könnyedén beledobálhatod a szemetesbe szánt dolgokat. Nem utolsó sorban törülközőtartónak is lehet használni.


Vágódeszka kis rekesszel.

Ebbe a kis rekeszbe belesöpörheted azokat a maradékokat, amelyeket nem akarsz felhasználni a főzéshez.


Ravioli és gombóckészítő eszköz.

Fogsz egy kis tésztát ráteszed a tárgyra, megtöltöd és az eszközt összecsukod, ezzel tökéletesen le tudod zárni a tésztát úgy, hogy a töltelék sem folyik ki belőle.


Rozsdamentes acél ujjvédő.

Ha te is utálsz aprítani mert mindig elvágod a kezed, itt az ideje venni néhány acél ujjvédőt, ezzel elkerülheted a véletlenszerű vágásokat.


Benőtt lábköröm korrektor

Ennek a tárgynak a segítségével, könnyen segíthetsz magadon, ha körmeid véletlenül benőttek. Csak ráteszed a lábujjadra, és a két oldalsó pöcköt a körmeid széléhez teszed, majd elkezded tekerni, így egyszerűen le tudod vágni a felesleget.