Rengeteg szabályozás van a világon, amit még nagyon régen vezettek be a nagy emberek, hogy fenntartsák a rendet. De tényleg egy-két személy tudja, hogy mi a jó több millió embernek a Földön? Nagyon kétlem. A mai világban mindenki egyéni és személyre szabott szabályok szerint éli a mindennapjait. Nincs szükségük rá, hogy megmondják nekik, hogyan kell kinyitni egy tejes dobozt, még akkor sem ha egyértelműen rajta van egy kupak, ami megkönnyíti az egész kibontási procedúrát. Sőt, azt sem kell megmondani nekik melyik lábukra kell felhúzni a zoknit, ahogy azt sem hogyan kell enni például a banánt. Nagyon sok mindent azért csinálunk mert ezt hagyták ránk az őseink és ezt tanultuk meg évek alatt. Ám abba senki sem gondol bele, mi van akkor ha ők is rosszul hitték a dolgokat.

Ma elhoztunk néhány képet, amin látható, hogy igazi lázadó emberekkel vagyunk körülvéve, akik nem szeretik, ha szabályokkal vannak lekorlátozva.

“Azért fordítottam fejtetőre a zacskót, hogy minden ember lássa, mennyire átvernek minket a készítők. Ennek a chipses zacsinak a fele levegő.”

Pedig olyan szépen levezette, most ezt miért kellett?

Ha egy ember elkezdi a butaságot a többiek követni fogják. De ez az élet rendje, az alkalmazkodás.

Ő eddig is így bontotta a dobozos üdítőket, ezután is így fogja. Látszik, hogy nem szereti a változásokat.

Nem eheti mindenki ugyanúgy a hot-dogot. Ő biztos szereti egyedi módszer szerint elfogyasztani.

Nem csak az emberek, de a liftek sem szeretnek szabályokat betartani. A felirat maximum 4 embert engedélyez, de a rajzon még is 5 ember látható.

“Engem semmilyen tárgy ne szabályozzon. Annyi gyümölcslevet iszom amennyit csak akarok.”

“Az iskolai kollégiumban az összes diáknak megtiltották, hogy Halloween alkalmából tököt faragjanak. Én maximálisan betartottam a szabályokat, de arról egyetlen szó sem esett, hogy ananászt sem lehet.”

“Már egészen fiatalon elkezdtem lázadni. Nekem egy zokni gyártó cég se mondja meg, melyik lábamra húzzam a zoknikat.”

Valaki nem szerette a hagyományos megnevezést ezért úgy döntött, hogy más nevet kapnak az evőeszközök. (fork = villa)

“Mindig is lázadó voltam és szerettem szabályokat szegni. Ez a hozzáállás felnőttkoromban sem változott, ezért ezt is úgy nyitom ki, ahogy kedvem szottyan.”

Úgy látszik valaki nem szereti a Coca-Colát és káoszt akart teremteni a rendben.

Mivel minden képes gyermekkönyv ugyanolyan ezért a könyv írója úgy döntött ezen változtat. (Egy könyv kép nélkül)

Ő nem akart beállni a sorba, hogy még egy “angyallal” több legyen.

Már csak ez az egy kés maradt a fiókban, mert az összes többi a mosogatóban van. Szóval ezt már tekinthetjük igazi lázongásnak.

Amikor az emberek éhesek, akkor semmi sem lehetetlen, még egy ehetetlen csomagolóanyag sem. (Szöveg: ne edd meg, ehetetlen)

A lányok állítólag rajonganak a rossz fiúkért, akik minden szabályt áthágnak.

 

Ez aztán az igazi zendülés. Szerintem az életével játszik ez a férfi, aki Pepsis pólóban jelent meg a Coca-Cola múzeumban.

Gondolom a tábla arra vonatkozott, hogy ne ússz a vízben, azt senki sem mondta, hogy hóban sem lehet.

Igazság szerint ők semmit sem titkoltak el. Csak egy kis szövegértésre van szükség, hogy felfogjuk mi van a papíron. Azt írták, hogy meg tudják javítani nem azt, hogy meg is fogják.

Régen a graffitik még menők és vagányak voltak, ma már sem az emberek sem a rajzok nem olyanok, mint hajdanán.