Hirdetés

Kutatások szerint a nők csaknem fele gondolja úgy, hogy szívesen kísérletezne a hajával és vállalná annak kockázati tényezőit. A férfiak között is akadt sok bátor jelentkező, akik szintén bevállalták volna ugyanezt. Viszont egy ilyen változtatáshoz nem elég csak az elszántság, hanem kell egy ügyes kezű és kreatív gondolkodású szakember is, aki tudja mit csinál. Nyilván sokkal magabiztosabban vágnak bele az emberek a hajukkal való kísérletezésbe, ha tudják a fodrász is nyitott a kihívásokra. Sajnos nem egy és nem két szakember található a piacon, akik nem végeznek jó munkát, csak összecsapják az egészet. Pontosan ezért, ha valaki megtalálja álmai fodrászát, semmiképp sem szabad elengedni. Egy idő után pedig a kettejük közti kapcsolat olyan szinten elmélyül, hogy szinte semmit sem kell mondania a vendégnek, mert a szakember tudja mire vágyik. Ehhez a fodrász megismeri a vendég stílusát, személyiségét, arcát, bőrének tónusait…stb. és terveket állít fel a fejében, hogy mi lenne neki az ideális stílus és szín. Mai posztunkban olyan embereket szedtünk össze, akik csukott szemmel is megbíztak a fodrászukban és rábízták féltve őrzött frizurájukat.

1, Mondtam a fodrászomnak, hogy tegyen meg mindent annak érdekében, hogy a hajam passzoljon a megjelenésemhez és a stílusomhoz. Azóta szerelmes vagyok a hajamba!

2, Mindig is szőke hajról álmodoztam, de egy nap a fodrászom meggyőzött, hogy fessünk nekem vöröset, mert az sokkal jobban állna. Igaza volt.

3, 4 év után először ért olló a hajamhoz, és már 10 éve annak, hogy nem festetem a hajam. Szerintem sokkal jobban áll az új frizurám.

4, A fodrászom megszabadított a sok hajtól. Valóban igaza volt, a rövidebbtől sokkal ápoltabbnak tűnik a megjelenésem.

5, Az egyik vendégem hagyta, hogy úgy alakítsam a haját, ahogy nekem tetszik. Szóval most ezt az új frizurát viseli és egyszerűen imádja.

6, Szerelmes vagyok a vörös hajamba. Régóta nem éreztem ennyire vonzónak magam, mint most.

7, Végre megcsináltam! Lett elég bátorságom, hogy levágassam a hajam és olyan legyen, amilyenre évek óta vágytam.

8, Előtte – utána kép. Mindig is hosszú hajam volt, de sosem éreztem azt, hogy jól állna. A fodrászom rábeszélt, hogy vágjuk le. Életem legjobb döntése volt.

9, Ennyit számít egy alapos hajvágás.

10, Előtt – utána kép. Régen barna hajam volt, melynek alja teljesen élettelen volt. Most pedig olyan vagyok, mint a rózsaszín párduc.

11, A fodrászom nagyon sötétnek ítélte meg a hajam, ezért egy ezüstös árnyalatot varázsolt nekem.

12, Egy nagyon kedves vendégem, aki még soha nem volt barna hajú, de szemmel láthatóan ez áll neki a legjobban.

13, 10 éven át volt hosszú hajam, de ma végre volt bátorságom változtatni.

14, Az új fodrászom azt javasolta, hogy hagyjam abba a hajam festetését és az ősz hajszálaim elfedését. Hallgattam rá és azóta rendszeresen bókolnak nekem.

15, Stílusváltás előtt és után.

16, Sokkal jobban tetszik a rövidebbre vágott hajam. Már csak valami szép színt kellene találni, amivel teljes lesz a megjelenésem.

17, Vágás előtt és után. Szerintem a fodrászom tökéletesen eltalálta mire van szükségem.

18, Úgy döntöttem, hogy szőkére festetem a hajam. Igen, de a fodrászom azt javasolta, hogy vágjunk is belőle, mert az sokkal jobban fog állni.

19, 4 évig voltam szőke hajú. Viszont egy nap úgy döntöttem barna leszek, de sokan le akartak beszélni róla, mondván a hajam megy a szememhez. Nem hallgattam rájuk, viszont az eredmény magáért beszél.

20, Nagyon átlagosnak éreztem magam a barna hajammal, ezért a fodrászom kitalálta legyek szőke. Voilá:

21, 5 évvel ezelőtt döntöttem el, hogy a festett fekete hajamból szőkét fogok csináltatni, de nagyon féltem, hogy rossz lesz. A fodrászom megnyugtatott, hogy marha jól fog kinézni.

Ti változtattatok valaha ilyen drasztikusan a hajatokon?