Minden ember tisztában van vele, hogy az élet nem mindig fenékig tejfel, így titkon fel vagyunk arra készülve, hogy valami kellemetlen dologgal szembesüljünk mindennapjaink folyamán. Viszont soha nem szabad elfelejtenünk azt, hogy a világon mind a mai napig élnek jó lelkű emberek, akik önzetlenül próbálnak segíteni társaikon.

A szépségszalonban nem voltak hajlandóak megcsinálni ennek a beteg lánynak a körmeit arra hivatkozva, hogy rengeteget mozog. Az egyik bolti pénztáros az egészet végignézte, majd bement egy drogériába, hogy körömlakkot vegyen és ebédszünetében kilakkozta a fiatal hölgy körmeit.

Ennek a látássérült édesanyának 3D-s nyomtatóval kinyomtatták kisbabája ultrahang felvételét. Gyönyörű gesztus.

A nagypapám múlt szombaton ünnepelte a 95. születésnapját majd ezt mondta: “Most már nem kell félnem attól, hogy fiatalon visz el a kaszás.”

Ennek a rizstermesztő asszonynak teljesen tönkrement a földje, mikor a thaiföldi barlangból kivezették a vizet, hogy megmentsék a focicsapatot. Annyit tett hozzá, hogy: “Nem számít semmi. Az a fontos, hogy a gyerekek megmeneküljenek.”

A rend éber őrei minden erejüket bevetve próbálják megmenteni ezt a nőt, akinek a kocsija véletlenül belegurult a vízbe.

“A nagypapámat el kellett helyeznünk egy speciális otthonba, mert egyre rosszabb állapotban volt az Alzheimer-e miatt. A kislányommal meg szoktuk látogatni, ilyenkor úgy viselkedik, mint egy 20-30-as éveiben járó fiatal férfi.

“Ha hajléktalan vagy, esetleg segítségre van szükséged, vegyél el annyit, amennyi kell.”

Egy középkorú férfi eladta saját kocsiját, hogy legyen elegendő pénze megmenteni a legjobb barátját.

Egy katona, aki épp idegsokkos állapotban van a fronton.

A mai napon sikerült lediplomáznunk, a legszebb az egészben, hogy a 92 éves csoporttársunknak is meglett a hőn áhított végzettsége.

Hirdetés
1
2
Következő oldal »
Előző cikkJól gondold meg! A válaszodból kiderül, milyen ember is vagy valójában!
Következő cikk6 szörnyű hiba, amit sok nő elkövet!