Mindannyiunk legalább egyszer álmodott már arról, hogy másnap milliárdosként ébred fel. De vajon, mit kezdenénk a hirtelen jött gazdagsággal? Tudnánk a könnyen jött pénzzel bánni vagy hamar a elszórnánk az összeset? Összegyűjtöttünk néhány dolgot, amiről azt gondoljuk, hogy mindenképpen bekövetkeznének azoknál az embereknél, akik a véletlennek köszönhetően nagy vagyonra tettek szert.

Nem állnál le.

Ez azokra vonatkozik, akik megnyerték a lottót vagy szerencsejátékot. Majdnem minden nyertes biztos abban, hogy képes lesz megismételni a sikert. Valóban van olyan, aki többször is nyer. Például egy pár Angliában kétszer nyerte meg a lottót. De ez ritkán fordul elő. Ilyenkor minden pénzedet a szerencsejátékba fektetnéd, hogy megduplázd a nyereményed.

Elveszítenéd a szeretteid nagy részét.

A hirtelen jött summának a hátránya a magány és az érdek barátságok. Emiatt egyes nyertesek névtelenek maradnak, és családjuk, barátaik elől elrejtik a nyereményt.

Volt egy érdekes eset, mikor egy nagyon fiatal lány nyert. Jane Park egy 17 éves lány volt, aki 1 millió fontot nyert, azt állította, hogy ez tönkretette az életét. Jane elismerte, hogy ebből a pénzből sok drága ruhát tudott venni magának, új kocsit, sőt, még plasztikáztatott is, lakást vett, és sokat utazott. De nem volt boldog, és szerette volna régi életét, mert nem voltak barátai. Ezért a fiatal lány beperelte a lottó társaság szervezőit.

Rosszul éreznéd magad.

A statisztikák szerint a milliomosok 42% -a nem érzi magát gazdagnak, annak ellenére sem, hogy számlájukon legalább 1 millió dollár lapul. Nekik nem elég az a pénz, amit birtokolnak, mert még többre szomjaznak. Ők nem látják reálisan a világot.

Nehéz lenne beilleszkedni a gazdagok közé.

Logikus, hogy az életszínvonal változásával megváltoztatod a lakóhelyed és kommunikációs köröd. De még akkor sem számíthatsz barátokra, ha megvásárolod a legdrágább ingatlant, kocsit, privát parkolóhelyet. A gazdag emberek úgy gondolják, hogy ez csak véletlenül jött pénz, nem pedig azért van, mert keményen dolgoztál.

5 évig lennél csak gazdag.

Azok az emberek, akik csak a véletlennek köszönhetik gazdagságukat, 70% -uk elveszíti a vagyont 5 éven belül.

Hirdetés
Előző cikk12 pórul járt ember, akik nagyon csúnya allergiás reakciót kaptak!
Következő cikk22 fotó, ami bizonyítja, hogy van még emberség a világon!