Hirdetés

Úgy tűnhet számunkra, hogy a hollywoodi csillagoknak nincsenek olyan gondjaik és  problémáink, mint nekünk átlag embereknek. Ők jobban élvezhetik az életet, ragyognak a vörös szőnyegen. Miközben csodáljuk szépségüket, kiderül, hogy a hírnév és csillogás mögött ők is csak átlag emberek.

Angelina Jolie

Angelina Jolie megjelenésének fő megkülönböztető jelzője az érzéki, telt ajak. A lányok szerte a világon olyanok akarnak lenni, mint a híres színésznő, ezért plasztikai műtétek segítségével próbálják elérni ugyanazt a hatást. Angelina úgy véli, hogy a természet túl nagy ajkakat adott neki.

Cindy Crawford

Az Amerikai szupermodell Cindy Crawford úgy véli túl kicsik a mellei. Most a híresség nem visel olyan ruhát aminek mély dekoltázsa van, mert biztos abban, hogy a mellei nem szépek.

Jennifer Lawrence

Még az Oscar-díjas színésznőknek is vannak bizonyos komplexumai, Jennifer Lawrence is ezek közés a hírességek közé tartozik. A Harper’s Bazaar magazinnak adott interjújában bevallotta, hogy tökéletes testre vágyik, mert túlságosan teltnek érzi magát.

Kristen Stewart

Kristen Stewart színésznő bevallotta, hogy soha nem tetszett neki saját füle. Véleménye szerint túl nagyok, ezért megpróbálja elrejteni őket a haja alá.

Will Smith

Egy másik híresség, aki nem szereti saját füleit, Will Smith. A jövőbeli színészt gyermekkorában az osztálytársai “elefánt Dumbo” -nak nevezték, ami miatt nagyon szomorú volt.

Paris Hilton

Még Paris Hiltonnak isakadnak komplexumai. A lányt rosszul érinti lábmérete, ugyanis 42-es cipőt kell viselnie. A botrányosnak ismert örökösnő elismerte, hogy nehéz megtalálnia a megfelelő méretű, híres tervezők gyönyörű cipőit. Hogy vizuálisan senkinek ne tűnjön fel mekkora lábbal rendelkezik, hatalmas sarkú cipőket vesz fel.

Uma Thurman

A gyerekkora óta Uma Thurman úgy vélte, hogy a haja színe meglehetősen ronda: túl világos, majdnem fehér. Ez nem tetszett neki.

Julia Roberts

A bájos Julia Roberts komplexum szintén nem hagyta figyelmen kívül a világot. Fiatalkorában zavarta őt meglehetősen nagy szája. Hogy magabiztosságot szerezzen részt vett egy-két városi szépségversenyen. Még híres színésznővé válása után is nagyon kritikusan kezelte megjelenését.

Victoria Beckham

Ha alaposan átnézzük Victoria Beckham képeit, akkor sokan észrevehetik, hogy egyáltalán nem momsolyog a díva. Az a helyzet, hogy a Victoriának nem tetszik saját mosolyo. Ezért szinte minden eseményen komoly arcot vág.

Keira Knightley

Míg világszerte  millió lány irigykedik Kira Knightley karcsúságára, addig a színésznőt zavarja vékony testalkata és túl kicsi melle.

Scarlett Johansson

Scarlett Johansson nem tartja magát egy bomba alakú nőnek, sőt kifejezetten teltnek érzi magát de ennek ellenére is elégedett önmagával.

Jessica Alba

A közelmúltban Jessica Alba harmadszor is anya lett. De most a színésznő egy kis depresszion meg keresztül. Egy interjúban azt mondta, hogy lógnak már a mellei és a csípője túl nagyra nőtt már.

Kim Kardashian

Kim Kardashian a gazdag, buja formák tulajdonosa. Bár sok lány álmodik ugyanarról, Kim elismerte, hogy túlságosan nagynak tartja a csípőjét.

Claudia Schiffer

 

Claudia Schiffer gyerekkora óta magasnövésűnek számított. A szupermodell megpróbál kevészer viselni magassarkút, hogy ne legyen magasabb, mint a férje.

Tom Cruise

A híres színész Tom Cruise az alacsony férfiak táborába tartozik. Azt mondják, hogy egy egyedi talpú cipőt visel, hogy legalább néhány centiméterrel magasabb legyen.

Bruce Willis

Bruce Willisnek is vannak gyengéi. A színészt kifejezetten zavarja, kopasz feje.

Zac Efron

A szépfiú Zac Efron úgy gondolja, hogy túl nagy a feje. Még annak ellenére, is hogy több ezer rajongója van, akik odavannak külsejéért.

Lily Collins

Lily Collins gyűlölte vastag szemöldökét. Anyja elmagyarázta neki, hogy az ilyen szemöldök egyedi, ezért büszkének kell lennie rá. Mint mindig, az anyukáknak igaza van.

Robbie Williams

Robbie Williams elvesztette izmos formáját, és úgy véli, hogy túl nagy a hasa. Az énekes elismerte, hogy amikor elment a tengerpartra, nagyon kellemetlenül érezte magát.

Linda Evangelista

A 90-es évekbeli szupermodell, osztálytársai kinevették őt orra miatt. Ez sajnos a felnőtt életét is megpecsételte. Az évek során többször is megműttete orrát.