Hirdetés

Sokan kedvtelésből, mások a magány elűzése gyanánt tartanak kutyát. Ezek a négylábú állatok egy-kettőre be tudják lopni magukat az emberek szívébe, elképesztő stílusukkal, megjelenésükkel, tekintetükkel…stb. Vannak, akiket annyira megszeretnek, hogy szabályosan családtagként kezelik őket. Kapnak saját fekhelyet a házban, saját játékokat, kuckót és a többit. Egy idő után ő belőlük lesznek a kanapékutyák mindegy, hogy mekkora testtel rendelkeznek. Sokan azért nem tartanak házi kedvencet, mert lakásban élnek, ám nem egy kutya van, akik imádnak a lakás melegében lenni. Eme állatok azok, akik minden pillanatban ott vannak a gazdájuk mellett legyen az jó vagy rossz. megvigasztalják őket a nehéz időkben, és együtt örülnek velük a boldog pillanatokban. Aki egyszer ilyen hűséges társat fogad maga mellé, nem tudja utána nélküle elképzelni az életet. Akadnak persze rosszabb napok, amikor virgonckodnak, például pitypang mezőbe lépkednek, krétás aszfalton hemperegnek, játék helyett földet visznek gazdijuknak és még sorolhatnánk a vicces dolgokat. De beszéljenek helyettünk azok a fotók, amiket felhasználók tettek közzé az interneten hogy bemutassák milyen is egy ilyen négylábúval az élet.

1, Ez történik, ha kiengeded a hófehér kutyádat miután a kertész lenyírta a füvet.

2, A kutyám abban a hitben van, hogy ez egy ablak. Fél órája meg sem mozdult.

3, Az én kiskutyám legjobb barátja egy hétköznapi tégla. Mindenhova magával hurcolja.

4, A kutyám három órája sorban áll és nem érti, miért nem haladtak még semmit.

5, A reggeli kávém mellé kaptam egy félig megrágott, nyálas labdát. Ezzel természetesen azt akarta jelezni, hogy ideje játszani.

6, A hörcsögöm minden alkalommal így alszik a ketrecben. Nem értem, hogy lehet neki ez kényelmes.

7, A medencében való úszás először szórakoztatónak tűnt, majd hirtelen horrorfilmmé alakult át.

8, A kutyám a tükör elé vitte az összes játékát, hogy ott játsszon velük.

9, A kutyám belebújt a szennyesbe, most pedig azt képzeli magáról, hogy ő egy fóka.

10, Nagyon rossz helyet választott a hempergőzésre.

11, El sem tudom képzelni, hogy a fenébe lehet így aludni. Amúgy első ránézésre olyan, mintha a teste alsó része egy csirkéhez tartozott volna.

12, A kiskutyám percek óta állt szomorúan a kerítés előtt, mert a labdája átgurult a túloldalra. Eszébe nem jutott volna hármat arrébb lépni és érte menni.

13, “Gazdi érzem, hogy valahova ide tetted azokat a finom csontokat. Hol van? Hol van?”

14, A hóban való sétálás után Arlo kutyám készen áll, hogy részt vegyen a párizsi divathéten.

15, Annak ellenére, hogy egy alomból származnak, a gondolkodásuk merőben eltérő.

16, A kutyánknak építettünk egy külön lakrészt a lépcső alá, ahova bármikor behúzódhat, ő mégis mindig a szárítóban köt ki.

17, Most vagy nagyon szeretik egymást, vagy csak ennyi eszük van.

18, Egyes kutyák saját játékaikat viszik oda gazdájuknak. Az én kutyám legalább három marék földet hozott be a garázsba.

19, Minden egyes séta alkalmával megkeresi a legnagyobb botot és odaviszi a lovaknak, akikről azt gondolja, hogy csak nagyobb kutyák.

20, A kutyám egy kicsit belemerült a pitypangok világába. Úgy érzem közeledik a fürdés pillanata.

Nektek van kutyátok? Szokott ilyeneket csinálni?