Hirdetés

Sokan úgy vélik, napjainkban túl sok figyelmet fordítunk az emberek külsejére ahelyett, hogy azok belső értékeire fókuszálnánk.

A dologban van persze bőven igazság, de azon az állításon is érdemes elgondolkodnunk, amit a világ egyik legnagyobb divatikonja, Coco Chanel mondott egykor, miszerint: “Nincs ronda nő, csak lusta!”

Persze a szókimondó kijelentés elsőre egy kicsit degradálóan és becsmérlően hathat, ám valljuk be, van benne némi igazság.
Sok nőnek ugyanis a rengeteg teendő, a munka és a család mellet már nem igazán van kedve/ideje önmagával és külsejével foglalkozni, pedig napi pár perc meditálás, egy jó arcápolási rutin, egy laza smink és egy csinosan belőtt frizura a legtöbbször éveket fiatalít viselőjén.

Alábbi cikkünkben olyan hölgyeket mutatunk meg, akik léptek önmaguk érdekében és egy teljes körű átalakítást bevállalva mutatták meg, belőlük is könnyedén válhat igazi istennő!

Az extravagancia sem gátolja meg a friss, nőies külső megteremtését.

A képen látható hölgy külsején történt változtatások egészen a szépségkirálynői címig repítették!

A középkorú hölgyeknek sem kell lemondania a tündöklésről!

Egy jó fodrász és egy ügyes kezű kozmetikus bámulatos eredményekre képes!

Nem kell megijedni a parókaviselés vagy a hajhosszabbítás gondolatától sem. Kicsit nagyobb befektetés mindkettő, de mint látjuk, abszolút megéri!

50-hez közel sem kell beszürkülni, egy fiatalító arckezelés, egy jó frizura és egy füstös smink 15 évet is fiatalíthat bárkin!

Nem kell megijedni a merészebb színektől sem, hiszen azok frissességet, vitalitást sugároznak viselőjéről!

Sokan ragaszkodnak hosszú tincseikhez és természetes hajszínükhöz, íme a példa rá, hogy nem kell mindig megelégedni azzal, amit a természet osztott nekünk!

A légies frizura és a hangsúlyos smink elkészítése csupán napi 15-20 percet vesz igénybe, de 10 évet fiatalít viselőjén!

A teljes körű átalakítás során a hölgy nem csak a szépészeti szalonokat, hanem a fogorvost is meglátogatta. Bámulatosan néz ki!

Bizonyíték arra, hogy őszülés megjelenése még nem ok a mamás frizurára!

Megéri a nem hétköznapi színeket is számításba venni!

A bolondos bodros megoldás frissebb, fiatalosabb küllemet ad viselőjének!

Idős korban sem kell lemondanunk a nőiességről!

A fejlett sminktechnikáknak köszönhetően nem kell feltétlen kés alá feküdnünk, ha valamely testrészünk kissé eltér a megszokottól. Egy jó make-up csodákra képes!

A szőke szín világossága miatt fiatalító hatással bír, pláne akkor, ha valakinek ilyen gyönyörű kék szeme van!

60 felett sem kell hozni a nagymama-feelinget, ha kinézetről van szó. Egy szolid smink és egy jó frizura igazi dívává varázsolhatja korosabb viselőjét!

A kontaktlencse bevetése és a szem hangsúlyozása, valamint a sikkes frizura igazi szépséggé változtatta a ‘szürke kisegeret’!

Célszerű szakemberek segítségét kikérni egy-egy frizura kiválasztása során, hiszen hajkoronánk nagyban befolyásolja az egész külsőnket!

Bizonyíték arra, hogy mennyit számít egy jó fazon a rövid frizurák világában!

+2 ráadás: Hogy ne maradjanak ki a férfiak sem!

Egy kis szőrzet- és szemöldökigazítás, egy divatos frizura és egy kevés pattanás elleni korrektor bevetése a férfiaknál is könnyen egy igazi macsót eredményezhet!

Nem minden férfinak áll jól az ‘északi-hosszú hajú-szőrös favágó’ fazon! Célszerű nekik is kísérletezniük, hiszen pár ollócsattintás és egy kis borotválás előnyükre válhat!

Amennyiben tetszett a cikk, ne felejtsd el megosztani ismerőseiddel is azt!