Hirdetés

A városok fejlődése és fejlesztése nagyon fontos az emberek életében. Bár van olyan helyzet, mikor bizonyos családok látják kárát ezeknek a fejlesztéseknek és építkezéseknek, hiszen szeretett otthonaiktól meg kell válniuk, hogy teret adhassanak a változásnak. Ám akadnak olyan csökevényes tulajdonosok, akik semmi pénzért sem voltak hajlandóak megválni házuktól, bármennyit is ígért nekik vagy a cég, vagy a kormány. Összegyűjtöttünk erről néhány képet, hogy láthassátok, micsoda felfordulást okoztak az ilyen emberek a város vagy esetleg az ország terveiben.

A Spiegelhalter család nem volt hajlandó eladni a boltjukat a bővülő áruháznak.

Mary Cook nem akart megválni házától, így kénytelenek voltak az építészek a háza köré felhúzni a toronyházakat.

Vera Coking még Donald Trump-nak sem volt hajlandó eladni saját házát, hogy kaszinót és plázát húzhassanak a helyére.

Ausztráliában rengetegen vannak, akik nem hajlandóak eladni a házukat, a világ minden kincséért sem.

Egy lakástulajdonos semmi pénzért nem akart megválni hőn szeretett házától. Szóval kénytelenek voltak félbevágni a házát, hogy egy emeletes házat építsenek mellé.

Egy angol nő nem vált meg az otthonától, pedig a kormány sorházat akart oda építeni. A nő miatt viszont, az építészek a háza két oldalára húzták fel az épületeket.

Egy kíni háztulajdonos, egyszerűen nem adta el a házát, ezért muszáj volt köré építeni az autópályát. Később persze tovább állt a család, a zavaró hangok miatt, ám a házzal a kormány nem kezdett semmit.

Randal Acker nem volt hajlandó eladni kis viktoriánus házát Lengyelország belvárosában, így a Lengyel egyetemet muszáj volt köré felépíteni.

Több család nem akart elköltözni az otthonából, így a ház köré építették fel az autópályát.

Austin Spriggs nem adta el az otthonát, 3 millió dollárért sem. Viszont, amikor az építési vállalat 4 millió dollárt ajánlott fel, azt már elfogadta a tulajdonos.

A Francia származású férfi nem adta el kávéházát, ahol több, mint 40 évig szorgosan dolgozott. Annyira szerette, hogy a felajánlott összegekért sem vált meg tőle.

Ma már templomként üzemel ez a ház, ami bizony nagy akadályokat gördített a tervezők elé, mert emeletes házat akartak felépíteni a helyén.

Egy férfi nem adta el a házát ezért a Luxuslakóparkba nem tudott az utolsó lakóház felépülni.

Ezt az irodaházat sehogy máshogy nem tudták felhúzni, mert a tulajok nem voltak hajlandók eladni a házukat.

Egy család képtelen volt megválni szeretett otthonától, így kénytelenek voltak az építészek a ház fölé megépíteni a hidat.

Egy angol férfi, semmi pénzért nem adta volna el a házát, hogy a helyére hotelt építsenek, úgyhogy a tervezők a ház köré húzták fel a szállodát.

Egy kínai család nem volt hajlandó eladni azt a területet, ahol az őseik le lettek temetve, de hónapok kemény harca után végül sikerült megállapodniuk a kivitelezővel.

Ez a mezőgazdász nem adta el a birtokát, pedig autópályát akartak oda építeni, így most a férfi farmja és az autópálya egymás szomszédságában állnak.

Egy szalontulajdonos nem volt hajlandó eladni az ingatlanját, egy lakástársaságnak, ezért úgy döntöttek, hogy körbeépítik a szalont.

Ez a kozmetikai épület akadályozza a közlekedést Sanghajban, mert a tulajdonos nem akarta eladni.