Hirdetés

Unalmas perceinkben jó érzés egy kicsit szörfözni a neten és érdekes cikkeket olvasni, vicces videókat nézni, és humoros képeket lapozgatni. Ám néha rábukkanunk olyan fotókra is, melyek teljesen ki tudják verni nálunk a biztosítékot. Ilyen, mikor indokolatlan és bugyuta dolgokra kérdeznek rá az emberek. Szerintünk nincs is annál idegesítőbb, mikor valaki nem használja a józan paraszti eszét, hanem hatalmas böszmeségekkel traktálja a felhasználókat. A mai cikkünkben olyan fotókat hoztunk el nektek, ami bizonyítja, hogy nem minden embert állt sorba észosztáskor.

1, Akadnak emberek, akik nem igazán álltak sorba akkor, mikor az észt osztották.

2, És vannak olyan személyek akik ilyennel dicsekednek.

3, Ez történik, mikor az ember nem olvassa el teljes mértékben mi van kiírva a plakátokra.

4, Szegénynek majdnem sikerült eltalálnia, hogy ki készítette a Mona Lisát, és ki játszott a Titanicban.

5, Jó, hogy nem aprósüteménnyel és egy kis üdítővel várja a betörőket.

6, “Az öcsémnek fogalma sem volt arról, hogy a kocsimban nem telefon dokkoló, hanem kazettás magnó van. Így felhúzta magát azon, hogy a rádió nem játszotta le a dalait és még össze is karcolta a kijelzőjét.”

7, “A kocsikulcsomat sikeresen bezártam a kocsimba, ezért hívnom kellett egy zárszakértőt, hogy végre elindulhassak, ám ő is bezárta a saját kulcsát, így neki is kellett hívni egy másik zárszakértőt. Micsoda körforgás.”

8, Kim Kardashian úgy akarta gyakorolni a póker arcot, hogy közben egy tükrös napszemüveget vett fel, ezzel pedig mindenki látta a lapjait.

9, Egy parkolóőr, talált egy olyan, autót, ami indokolatlan helyen és pózban állt, így megbüntette. Szegénynek az nem esett le, hogy ez egy szobor.

10, Szerintetek valaki megmondja neki, hogy ezek próbababák, nem pedig sorban álló emberek?

11, “A testvérem megkérdezte tőlem, hova a bánatba tettem az ő szarvas mintás karácsonyi csomagolópapírját, mert ahol mondtam ott csak tintahalas volt. Azt hiszem nem az eszéért fogják ellopni.”

12, “Az egyik ismerősöm hatalmas okosságot akart megosztani a Facebookon, de óriási égés lett belőle…”

13, Ezért nem szabad semmit kipróbálni, amit az interneten írnak.

14, egyeseknek a szépen belőtt frizurája sokkal többet ér, mint a laptopja.

15, Bizonyára ő még nem töltötte be a 20. életévét.

16, “Az egyetlen kislányom úgy döntött, hogy a pizzáját nem tepsiben, hanem vágódeszkán fogja megsütni. Arra nem gondolt, hogy az utóbbi lazán elolvad egy 210 fokos sütőben.”

17, “Tegnap házibulit tartottam, és az ittas barátaim megpróbálták megenni gyümölcstálban lévő műanyag körtéket. Ebből is látszik, hogy nem szorult beléjük túl sok ész.”

18, Amikor a fagyi készítőnek fogalma sincsen arról, hogyan is néz ki valójában a mangó.

19, Egy tanár, aki a projektor segítségével kivetítette a táblára a feladatot és úgy gondolta, hogy a helyes választ letakarja. Ötletnek nem volt rossz, csak kár, hogy a kivitelezéssel voltak gondok.

20, Amikor a haverod nem ért a kocsikhoz: “Felhívtam a barátom figyelmét, hogy célszerű lenne gumit cserélnie, mert igencsak el vannak kopva. Erre azt a választ kaptam, nyugi… ez összkerékmeghajtású.”

Te is tapasztaltál már hasonlót?