Hirdetés

Az emberek a saját gondjaikkal vannak elfoglalva ezért bele sem gondolnak abba, hogy másoknak mennyivel nehezebb az élete. Akadnak, akik születésüktől fogva valamilyen testi, szervi rendellenességgel jönnek világra, de előfordul olyan eset is, mikor évek múltán egy baleset következtében történik velük visszafordíthatatlan dolog. De ők le tudják győzni démonjaikat és újult erővel folytatják életüket. Nagyon sokat lehetne tanulni az ilyen személyektől, főleg kitartás terén. Mai cikkünkben 20 olyan embert szedtünk össze, akik leküzdötték depressziójukat, valamint feldolgozták sorsukat. Ők az élő bizonyítékai annak, hogy bármi is legyen soha nem késő változtatni és a célokat elérni.

1, Jessica Cox karok nélkül született, de ez nem akadályozta meg őt abban, hogy a világ első kar nélküli pilótája legyen.

2, Az, hogy valaki láb nélkül születik még nem jelenti azt, hogy nem élhet teljes értékű életet.

3, Michael Coyne autizmussal, bipoláris rendellenességgel és ADHD-val rendelkezik. Senki sem akarta őt alkalmazni, ezért megnyitotta saját kávézóját!

4, Sajnos egy baleset következtében térdtől lefelé el kellett távolítani a lábam, ám ez nem akadályozott meg abban, hogy hegymászó legyek.

5, Sokáig küzdöttem étkezési zavarral, de ennek már vége. Végre legyőztem a démonjaimat és elkezdtem hízni.

6, Így kell vidámsággal és humorral kezelni az élet adta nehézségeket. Ennek az embernek sajnos nincs meg az egyik lába, de mégsem tört össze, hanem előnyt kovácsolt belőle.

7, Sikeresen túlléptem a depressziómon és elmentem kirándulni. Nagyon jó érzés volt kimozdulni.

8, Annyira megsérült a középső ujjam, hogy el kellett távolítani. A kisfiam pedig az egyik játékával segített nekem, hogy képes legyen pálcikával enni.

9, Nem éreztem jól magam, mert egy korábbi balesetem nyoma ott volt a mellkasomon. Úgy döntöttem elfedem, és most ilyen az új megjelenésem. Imádom!

10, Ez volt a legelső triatlonom azóta, hogy elvesztettem az egyik lábam.

11, Nemrégiben kaptam meg a bionikus karomat, amivel végre a mai nap folyamán tudtam tartani könyvet a kezembe.

12, 2 évig voltam depressziós. Idén karácsonykor pedig úgy döntöttem, még ha egyedülálló is vagyok, akkor is feldíszítek egy karácsonyfát.

13, Újabb bizonyítéka annak, hogy sosem késő elérni az álmainkat.

14, Amikor megszülettem, az orvosok azt mondták a szüleimnek, hogy egy szívbetegség miatt nem fogom megélni az első szülinapomat sem. Rácáfoltam, mert ma lettem 27 éves!

15, 27 éven át éltem egy lábbal, de eljött a napja, hogy végre falábú kalóz legyek.

16, Sosem szerettem a kinézetemet, de igyekszem túllépni rajta. Új dolgokat próbálok ki, például fotókat teszek közzé magamról.

17, Lassan egy éve annak, hogy a menyasszonyom minden pénzemet ellopta. Nehéz volt kijönni ebből a csalódásból, de sok segítséget kaptam. Arról nem beszélve, hogy még 40 kilótól is sikerült megszabadulnom.

18, Évekig tartó próbálkozás után a feleségem végül megszerezte orvos asszisztensi végzettségét. A karantén alatt kapta meg az oklevelet kitűnő eredménnyel.

19, A 2010-es Zheng-Kai maraton során a kenyai származású Nyetipei Kiplimo feladta az első helyet, hogy vizet adjon versenytársának, aki testi rendellenességgel csinálta végig a távot.

20, Közvetlenül az ünnepek előtt túlestem egy szakításon. A barátaim összegyűltek és csomagokat küldtek nekem, hogy boldoggá tegyenek. Az egyikben ez volt:

(Amik boldoggá tehetnek a másik otthonodban. Köszönöm, hogy mindig inspirálsz engem és tanítasz.)