Hirdetés

Valószínűleg észrevetted, hogy az azonos korú emberek olykor teljesen máshogy néznek ki, egyikük túl fiatalnak tűnik a másik pedig indokolatlanul is idősnek. Persze a volt osztálytársak, évfolyamtársak életkorát sokan tudják, hiszen nagyjából egy korosztályba tartoztak, de ezt a hírességekről már nem lehet elmondani. Például, tudtad, hogy Kate Winslet és Angelina Jolie ugyanabban az évben születtek, vagy, hogy Tobey Maguire és Kristian Nairn is ugyanannyi idősek, mégsem úgy tűnnek?! Nos, a mai posztunkban 20 hírességet hoztunk el, akikről egyáltalán nem gondoltuk volna, hogy ugyanannyi idősek.

1, 20 évesek

A fiatal színésznő, Emma Kenney, a “Szégyentelenek” című sorozatban alakított Debbie Gallagher karakterének köszönhetően vált híressé. Viszont a hírnév felé vezető út még nagyon az elején tart, és sok filmben, sorozatban kell még szerepelnie ahhoz, hogy még többen ismerjék.

Johnny Depp és Vanessa Paradis lánya, Lily-Rose Melody Depp már komoly karrierrel rendelkezik, ugyanis ő a Chanel és Karl Lagerfeld arca. Ezen kívül számos filmben szerepelt.

2, 22 évesek

Maisie Williams olyan színésznő, akit sokan ismernek a Trónok Harca című sorozatnak hála, amiben Arya Starkot alakította.

Bella Hadid egy amerikai szupermodell, aki Dior és Bulgari márka arca. Kétszer is megválasztották az év modelljének.

3, 27 évesek

Selena Gomez 27 éves, akinek sikeres énekesi és színészi pályafutása van. Ezen kívül dalszerző, producer, tervező, modell és az UNICEF Goodwill nagykövete is.

Cara Delevingne modellként kezdte karrierjét, de később kipróbálta a színészkedést is. 2017-ben szerepelt a “Valerian és az ezer bolygó városa” című filmben majd 2019-ben beválogatták a Carnival Row című sorozatba. A Vogue felvette őt a 45 év alatti divatipar legstílusosabb embereinek listájára.

4, 38 évesek

Meghan Markle sok átlagos lány példaképévé vált, ugyanis nemcsak színésznő, hanem hercegnő is lett, aki jó pár kastélyt kapott a királynőtől ajándékba.

Britney Spears a 90-es évek pop-bálványa. Minden élettársi problémája ellenére az énekesnőnek sikerült népszerű maradnia. Jelenleg egy nagyszabású turnéra készül.

5, 44 évesek

Tobey Maguire egy amerikai színész, aki a Pókember című filmeknek köszönheti hírnevét. A filmekben magát Peter Parkert alakította, amivel sok lány szívébe lopta be magát. Sokan azt gondolják, hogy huszonéves pedig a valóságban már 44.

Kristian Nairn észak-ír színész és lemezlovas. Sokan a Trónok Harca című sorozatból emlékezhetnek rá, ugyanis ő alakította Hodort. Ő egy igazán kedves óriás a sorozatban, aki Brandon Starkot viszi-hozza, mivel ő egy baleset következtében lebénult.

6, 44 évesek

Kate Winslet nem csak a világ egyik legtehetségesebb színésznője, hanem egy csodálatos ember is. Számos jótékonysági szervezetet támogat, könyvet írt az autista gyermekek problémáiról, és sok embernek segített már az életben.

Angelina Jolie színésznő, rendező, forgatókönyvíró és Goodwill nagykövet. Emellett olyan filmdíjakkal is rendelkezik, mint 1 Oscar, 3 Golden Globe és 2 Guild Awards díj.

7, 50 évesek

Jennifer Lopez sikeres színésznő, énekes, táncos, tervező, producer és üzletasszony. Az egyik legjobban fizetett hollywoodi színésznő, és néhány ember a világ legbefolyásosabb spanyolul beszélő személyének tartja.

Cate Blanchett sok tekintélyes filmdíjjal rendelkezik. Rajongói nagyon szerették az Elizabeth című filmben. A Tolkien-rajongók pedig Galadriel-ként ismerik őt a Gyűrűk Ura című filmsorozatból.

8, 64 évesek

Bruce Willis több siker filmben is szerepelt már például a “Die Hard” és az “Ötödik elem”. Ezen kívül több zenei albumot is piacra dobott.

Annak ellenére, hogy Brendan Gleeson viszonylag későn (34 éves korában) kezdte színészi karrierjét, a kritikusok nem tudták nem észrevenni tehetségét. Gleeson világszerte híressé vált, miután az “Erőszakik” című filmben alakított szerepe miatt jelölték az Európai Filmdíjon.

9, 79 évesek

Nehéz elhinni, de Al Pacino már 79 éves! Sokan azért emlékeznek rá, mert ő alakította a fiatal Michael Corleone-t. Olyan filmekben játszott, mint a Keresztapa, A sebhelyesarcú és Egy asszony illata.

Patrick Stewart-ot leginkább X-professzor szerepe miatt ismerik, de több sikerfilmben is játszott már. 2010-ben a színészt lovaggá ütötték így kapta meg a Sir Patrick Hewes Stewart nevet.

Na mit szóltok?