Hirdetés

Vannak olyan filmek, melyekről a pasik előtt nem szabad beszélni. Ilyenek többek között a Szürke ötven árnyalata és az Alkonyat filmek. Mindkettő hatalmas siker lett, de valljuk be, hogy nem azért mert olyan felejthetetlen műremekek lettek volna. Az Alkonyat első része még egész jónak mondható volt. Gyakorlatilag ők indították az egész “Young-adult” vonalat. Fiatalok, szép emberek, szerelem, misztikum, fantasy. Mi kell még a sikerhez? Mondjuk ha ezt egy jó filmmé rakják össze.

2010-ben jelentették be a Hajnalhasadás című lezáró epizódot, jobban mondva epizódokat, ugyanis két résszé bontották. Ehhez maga az írónő, Stephenie Meyer ragaszkodott. Félt, hogy egy két órás filmbe nem férne bele mindaz, amit ő a könyvekben megírt. Nincs is ezzel gond. Azóta ez már bevált szokássá vált. Gondoljunk csak a Harry Potterre, vagy a Bosszúállokra.

A történet egy ember és egy vámpír szerelméről szól. Hosszú huzavona után egybekelnek és lesz egy Renesmee nevű kislányuk. Borzasztó nehéz volt megfelelő színészt találni a gyermek szerepére. Már az is megfordult a készítők fejében, hogy számítógépes animációval oldják meg, de akkor még nem volt annyira fejlett ez a technológia, hogy hihető legyen. Végül Mackenzie Foy-ra esett a választás. A kislány gyönyörű és azóta már 20 éves lett. Közben láthattuk a Démonok közöttben, illetve szerepelt Christopher Nolan Csillagok között című műremekében, melyben egyértelműen bizonyítja, hogy tehetséges színésznő.

11 éves volt, amikor megkapta az Alkonyat – Hajnalhasadás című filmben Renesmee szerepét. Igaz, a második részért Arany Málna-díjat kapott, amit senki sem szívesen tesz ki a vitrinbe.

Tavaly novemberben töltötte a 20-at. Legutóbb A diótörő és a négy birodalom című filmben játszott. Állítólag bele is szeretett az egyik kollégájába.

Nincs sok közös kép a párjával. Kapcsolatukról szóló pletykákkal nem foglalkoznak és egyáltalán nem reagálnak. Lehet, hogy jobb is így. Nem mindenki vágyik arra, hogy róla csámcsogjanak.

Az szinte süt az instagram profiljáról, hogy szenvedélye a lovaglás.

Ezen a képen megsaccolni sem tudnánk a korát.

Egy igazi, gyönyörű nővé cseperedett!

Bízunk benne, hogy a “sztárgyár” nem darálja be őt is idővel. Kár lenne, mert tehetséges és gyönyörű.

Mit gondoltok? Írjátok meg a véleményeteket kommentben!