Hirdetés

A jókedv ugyanolyan ‘alapeleme’ a boldog életnek, mint a kedvesség, a szeretet vagy az őszinteség és nincs olyan ember a földön, aki ne mosolyogna vagy derülne szívesen néha egy jót.
Egyes emberek kivételes humorérzékkel vannak megáldva, míg mások kissé komorabbak és akadnak olyan jelöltek is, akik a manapság oly divatos humorforrás, a trollkodás nagymesterei.

Napjaink trolljainak meghökkentő és egyben frappáns tettei, valamint kifordult világnézete sokszor egyáltalán nem negatív dolgokat vonzz magával, sőt…remek alapjául szolgálnak a humornak.
Egy-egy furfangos hozzászólással vagy akcióval ugyanis gyakorta olyan helyzetet képesek generálni, ami bár alapjában véve bosszantónak tűnhet, mégis a legtöbbször a maga nemében nagyon vicces is.

Alábbi cikkünkben az általunk legügyesebb trollkodóknak ítélt emberek által elkövetett ‘bűntényeket’ mutatjuk be nektek, reméljük jól szórakoztok majd! 🙂

Hogyan zavarj össze valakit egy nyilvános helyen? Fektess tükröt az egyik lépcső felületére és lesz meglepetés…

Kéz a kézben törnek előre! 🙂

Ezzel a megoldással minden mögötted haladót boldoggá tehetsz!

Frappáns, nagyon frappáns! Mondjuk nagy valószínűséggel az első pillanatban halálra rémülne az ember, de utána garantált a kacagás!

A kis cseles!

“A feleségem megkért rá, hogy vágjam félbe a számára készített szendvicseket! Azt már nem mondta, hogy hogyan óhajtja!”

Zseniális ötlet 🙂

A képen valószínűleg a hajós közösség legnagyobb mókamesterét látjuk! 😛

“A szüleim ezzel a képpel válaszoltak a Disney Land-ben készült Facebook-os posztunkra!”

“A tesóm kijelentette, hogy ő csakis pénzt fogad el karácsonyra…S bár a szüleim eleget tettek a kérésének, kicsit megspékelték azt!”

“Idén egy közel 6 méteres fát állítottunk karácsonyra. Ugye mondanom sem kell, hogy az összes szomszéd azt hitte, hogy képesek voltunk kibontani a tetőt miatta….pedig csak kettévágtuk szerencsétlent! 🙂 “

“A szüleim nappalijának kis asztalán évek óta áll egy Jézusról készült kép. 3 hónapja kicseréltem az Ewan McGregor által megszemélyesített Obi-Wan Kenobi-éra a fotót, ami a mai napig nem tűnt fel a kutyának sem!”

Könyvtári kobold… 🙂

Még a környékről is menekülnék, ha egy több emeletes épületből kinézve ezt látnám nap, mint nap…

“Előttünk haladtak kb. 10 percig és a csávó végig mereven minket bámult. Vicces volt, de kicsit félelmetes is egyben! “

Csak mutatott egy másik, olcsóbb alternatívát is….

Van, aki még az utolsó esélyét is kihasználja…

Az egyik diák egy elhunytat ábrázoló művet készített egyszerű ragasztószalagból a könyvtár krimiket felsoroltató polcai előtt.

Windows operációs rendszer az Apple Macbookjain? Mekkora blama! 🙂

A képen látható férfi egy ‘Isten hozott Clevelandben’ feliratot festett a repülőtér közvetlen szomszédságában elhelyezkedő házának tetejére.
Ez még nem is lenne különös, azonban a ház (és a reptér is) igazából Milwaukee-ban található…az idős úr a feliratot azért készítette, hogy a repülőkből kinéző utasokra hozhassa a szívbajt! 🙂

Ha lapos a hangulat a munkahelyeden készíts üres wc-papír gurigából egy ilyen helyes kis kaksi-utánzatot és helyezd el nem várt helyeken! A nevetés garantált lesz! 🙂

Amennyiben tetszett a cikk, ne felejtsd el megosztani ismerőseiddel is azt!