A legboldogabb pillanat, mikor az élet egy kisbabával ajándékoz meg. Ha kislány érkezik a családba, az édesapák onnantól fogva a legérzékenyebb emberekké válnak. A gyermek lesz apa szeme fénye, a kis hercegnője, akire mindig minden körülmények között vigyáznia kell. Óvják és féltik még a legapróbb széltől is, a fiúk pedig reszkessenek, ha lányuk közelébe kerülnek.

Amikor a csemetéjük felnőtt nő lesz és rátalál a nagy Ő-re az édesapák szíve egy kicsit meghasad, hiszen már nem ők fogják gondjukat viselni, hanem újdonsült férjük. Leírhatatlan érzés, mikor először látják meg a kis hercegnőjüket abban a csodálatos fehér ruhában. A legtöbb családfőnél természetesen eltörik a mécses, hiszen egyszerre boldogok és szomorúak is. Ez egy búcsú, egy új élet kezdete, amivel az elején nagyon nehéz  nekik megbékélni.

Ma úgy döntöttünk, hogy összegyűjtjük a világ legérzelmesebb apa-lánya képeket, amiket közvetlenül a házasságkötési ceremónia előtt kaptak lencsevégre. Ha végignézed ezeket a fotókat, biztos, hogy egy-kettőnél te magad is be fogsz könnyezni.

Amikor az édesapa meglátja szeretett lányát a menyasszonyi ruhában.Nagyon szoros lehet köztük a kötelék, ha az édesapja így elsírta magát.Csodálatos pillanat lehet egy apukának meglátni, ahogy gyönyörű hercegnője kilép elé a fehér ruhában.Legszebb pillanat egy lány és legszomorúbb pillanat egy édesapa életében."Amikor a világ legkeményebb embere, az édesapád elérzékenyül a látványodtól."Úgy látszik a menyasszony nagy hatással van az örömapára.Megpróbálják visszatartani a könnyeket, de mind hiába.A nap, mikor a kicsi hercegnődből, igazi felnőtt királynő lesz.A legőszintébb könnyek a világon."Mindig az én kislányom leszel..." - gondolhatja magában ez az apuka.A búcsúzás őszinte percei.A büszke édesapa, aki mindig ott lesz kislányának, ha szüksége lesz rá.Egy érzelmes és büszkeséggel eltöltött apa!A felesége után nincs is szebb menyasszony, mint egyetlen kislánya.Biztos nagyon nehéz lehet egy édesapának ez a perc.Az elérzékenyült apuka letörli szeméről az örömkönnyeket.Egy gyors pityergés az esküvő előtt.Ezek bizony az öröm könnyei.Teljesen elárasztották az érzelmek.