Hirdetés

A szürke hétköznapokon az ember néha úgy érzi, hogy nagyon szívtelen világban élünk, ahol nincs semmi jóság, csak önzés és egoizmus. Való igaz, hogy van egy ilyen rétege az emberiségnek, de szerencsére akadnak még jószívű emberek a földön, akik azért élnek, hogy megváltoztassák az emberek gondolkodását. Ők azok a névtelen hősök, akik bebizonyítják, hogy még létezik a jóság és az emberség. Őróluk szedtünk össze pár képet, hogy lássátok, vannak olyan emberek, akiktől lehet még tanulni némi tiszteletet, alázatot, és jószívűséget.

A mentősök miután bevitték az anyukát a kórházba, visszamentek a házába, hogy kitakarítsanak és vacsorát adjanak a gyermekének.

Egy férfi képes volt eladni hőn szeretett autóját, hogy megmenthesse vele kutyája életét.

Egy kisfiú, aki azt kívánta szupererőnek, hogy repülhessen. Mindezt azért, hogy az egész bolygót átrepülhesse és meghívja a világ összes gyerekét magához játszani.

Ezt az egyetemi hallgatót, társai körbeállják és megölelik, hogy egy kis vigaszt nyújtsanak, mert édesanyja hosszú betegség után elhunyt.

Ez a férfi 60 éven keresztül adományozta el a vérét, hogy kisbabákat menthessen meg. A képen szereplő babák csak néhány azok közül, akiknek az életét megmentette.

Mindegy, hogy ember vagy állat, az anyai szeretet bárkiben megtalálható.

Egy édesapa, aki majdnem 20 éven keresztül dolgozott és spórolt, hogy megnyithassa saját éttermét. Ez azon a napon készült mikor megnyithatta kapuit.

Egy férfi, aki úgy döntött “vakvezető ember” lesz, mert a 14 esztendős kutyája elvesztette a látását és már nem tudott egyedül sétálni.”

Egy hatalmas vihar következtében, ennek a harkálynak az odúja is odalett. Az emberek összefogtak és kivágták az odút a kidőlt fából, majd egy másik fához szigetelőszalagozták.

Ennek a kislánynak az édesapja tűzoltó volt, 17 évvel később ő maga is tűzoltó lett.

A Szaúdi rendőrök virágcsokrokkal gratuláltak a Szaúdi nőknek, hogy már ők is vezethetnek autót.

Ennek a férfinak az volt a legnagyobb álma, hogy lediplomázhasson. 80 éves korára sikerült is neki.

“Amikor kisgyerek voltam, adtam édesapámnak egy gyűrűt, ami nem igazi gyűrű volt, csak egy kulcstartó karikája. Az édesapám a mai napig hordja azt a karikát, pedig 25 év telt el.’

Ez az idős bácsi, minden egyes nap kijön erre a mólóra, ahova a feleségével jártak ki. Ma már csak felesége fényképét hozza magával.

“Az édesapám csinálta nekem ezt a fekvő padot, mikor 8 éves voltam, hogy együtt edzhessünk a garázsba.”

Ezt a kerekesszékes egyiptomi férfit, mexikói és kolumbiai szurkolók emelték fel, hogy ő is drukkolhasson a csapatnak.

A férfi elhozta ezt a kiskutyát az állatmenhelyről. Leírhatatlan, ahogy a kutya újdonsült gazdijára néz.

Ez az útépítő szakember, elmagyarázta a gyerekeknek, hogyan is zajlik egy aszfaltozás.

Ennek a rizstermesztő asszonynak a földjére vezették el a thai barlangból kipumpált 130 millió köbméter vizet. Miután megtörtént a mentő expedíció, azt mondta: ,,Rizst bármikor lehet termeszteni, de gyerekeket nem.