Hirdetés

Mindenki volt már szerelmes, élt párkapcsolatban, sőt lehet még házas is volt. Nos, egy idő után a szerelem elmúlik, és helyette egy önzetlen szeretet és tisztelet veszi át a szerepet. A legrosszabb egy kapcsolatban, ha az egyik fél megcsalja a másikat, és még le is tagadja. De annak érdekében, hogy elkerüld, azt, hogy palira vegyenek, vedd észre az apró kis jeleket, amik komoly üzenetet hordozhatnak magukban. Összegyűjtöttünk néhány példát, ami arra utal, hogy a párod megcsal téged.

Amikor minden egyes dolog miatt lekiabálja a fejed.

Ha minden egyes alkalommal a bolhából is elefántot csinál, és össze is kap veled, akkor minden bizonnyal, véget akar vetni a kapcsolatotoknak.

A semmiből lesz egy vadonatúj barátja.

Ha többször, és a hangfekvéséből az szűrhető le, hogy másképp beszél az új illetőről, mint a többi barátjáról, akkor kezdj el gyanakodni, mert lehetséges, hogy van valami a háttérben.

Érdeklődik a napirended után

Ha ezt korábban nem volt szokása, elég feltűnő, hogy hirtelen mindent kb. percre pontosan tudni szeretne.

Sűrűn kalandoznak el a gondolatai.

Ha azt látod, hogy fejben teljesen máshol jár, akkor lehet egy másik személyre gondol. Ha ehhez szokatlan viselkedési forma is társul, akkor valami baj van a levegőben.

Mélyen hallgat, mikor rákérdezel a megcsalásra.

Amikor felteszed neki azt a kérdést, hogy megcsal-e, és többnyire másra tereli a szót, vagy csak maga elé néz és nem szól semmit, akkor bizony nagy az esély a hűtlenségre.

Mindig magával viszi a telefonját.

Ha ilyeneket művel, akkor biztos, hogy van vaj a füle mögött. Nem ok nélkül nem mutatja meg a telefonját, és rejtegeti, akárhányszor üzenet érkezik rá.

Ha nem közeledik hozzád az ágyban sem.

Ha már jó pár napja vagy hete nem lettetek egymáséi, akkor ott valami probléma húzódik meg a háttérben.

Telefonfüggő lett.

Ha folyamatosan a telefonját szorongatja és nézegeti, biztos valakinek az üzenetét várja, és te már nem vagy fontos a számára. Ám az is lehet, hogy csak szeret a neten szörfözni.

Kevés ideje lesz rád.

Természetesen, ha azon kapod magad, hogy már jó pár hétvégét nem töltöttetek együtt, mert valami más programra hivatkozik, ott kialakulóban lehet egy másik románc.

Sűrűbben vásárol.

Ha mostanában többször megy vásárolni, és vonzóbbnál-vonzóbb ruhákat vesz, akkor nem biztos, hogy neked szeretne tetszeni, hanem egy másik illetőnek.

Fehérnemű, amit még életedben nem láttál.

Ha olyan fehérneműre bukkantál, amit még életedben nem láttál, akkor nem biztos, hogy azokat neked veszi fel.

Hanyagolja a családi és baráti találkozókat.

Ha kevesebb időt tölt veletek, akkor az annak a jele is lehet, hogy ki akar szállni a kapcsolatból.

Nem csak fizikailag, hanem érzelmileg is tartja a távolságot.

Ha úgy viselkedtek, mint két lakótárs, de fogalmad sincs, miért. Lehet az annak a jele, hogy nem akar már veled lenni.

Arrébb megy, ha telefonál.

Ha azt látod, hogy távolabb megy azért, hogy telefonálhasson, akkor nyilván olyasvalakivel beszél, vagy olyan dologról beszél, amit nem akar, hogy halld.

Ha tervez, te már nem szerepelsz benne.

Ha azt látod, hogy mosolyog és elpirul, ha egy üzenetet olvas, vagy indokolatlanul néz rá a telefonjára, elképzelhető, hogy valaki próbálja meghódítani.

Egyre több szabadságra vágyik.

A kapcsolatotok kezdetén sülve-főve együtt voltatok, most meg egyre több szabadságot igényel. Ez azt is jelezheti, hogy van valaki a háttérben, aki iránt érdeklődik.

Kimegy egy másik helyiségbe, mikor telefonál.

Ha kimegy mondjuk a fürdőbe, hogy telefonálhasson, akkor nem akarja, hogy halld a beszélgetést.

Elemezd a viselkedését, más környezetben.

Abban az esetben, ha elmentek sétálni, és ő mindenfele tekintget, akkor azt jelentheti, hogy nem akar összefutni valakivel. Lehetséges, hogy a harmadik kerékkel?

 

Érdekes új parfüm.

Ha megérzel rajta egy másik parfümöt, ami nem női, akkor ott sumák van a háttérben.