Hirdetés

Aznap a szülőszobán valami olyan történt, amit azóta is alig hisznek el. Egy édesanya, akivel mostohán bánt az élet a gyermekáldás tekintetében, végre megkaphatta azt, amire várt. Erre azonban még ő sem számított.

Sajnos nem mindenkinél megy simán a terhesség. A statisztikák szerint a fogamzások fele vetéléssel végződik. Egyet-egyet még az ember fel tud dolgozni, de Cary és Tim Patonai számára nagyon komoly érzelmi megpróbáltatás volt, hogy szülőkké válhassanak. Két gyermekük már született, de a páros minden áron szeretett volna egy harmadik kisbabát is. Arra nem számítottak, hogy gyermekük a születésekor azonnal hírességgé válik.

Cary-nek összesen 19 vetélése volt, melyből kettőnél ikerpárokat veszített el. A csalódások sorozata rendesen összetörte a szerelmespár szívét, de ők még sem adták fel.

“Egy trauma volt az egész család számára. Legidősebb fiunk, Devlen kis szíve is többször összetört, annyira várta a kistestvére érkezését.”

Delven születése után 17 alkalommal vetélt el Cary. Második gyermekük, Everett csak ezek után jött. Ezt követően újabb két vetélése volt, mire Finnley végre megfogant.

A kis Finnley október 4-én született meg, azonban arra nem számolt senki, hogy extrém súllyal fog világra jönni. 6,3 kilót nyomott. Ez nagyjából a duplája egy átlagos újszülött súlyának. Ezen felül szokatlanul nagy, 60 centis magassággal született.

Azonnal hírességgé vált.

“Finnley azonnal híresség lett a kórházban. Minden egészségügyi alkalmazott közös fotót szeretett volna vele. A szülészorvos már 27 éve praktizált, de állítása szerint ekkora babát még soha nem segített a világra. Nagyon izgalmas szülés volt.” – mesélte az anya.

Finnley császármetszéssel jött a világra. A házaspár korábbi gyermekei is nagyobbnak számítottak. Devlen 10 éves és 3,6 kilóval született. Everett 2 éves és 5,3 kiló volt. Azt, azonban az anyuka sem gondolta volna, hogy ekkora lesz a harmadik kistestvér.

“Már megszoktam, hogy nagy babákat hordok ki, de azért ez már túlzás volt. A terhesség végén már alig tudtam mozogni. Egy zuhanyzás után is fél óra kellett, hogy kipihenjem magam.”

Finnley-t mindenki lelkesen fogadta és hatalmas felhajtást csaptak körülötte a kórházban. Az ott dolgozók sem akarták elhinni, hogy egy ekkora baba született. Alig várták, hogy mérlegre tegyék.

“Feltették a mérlegre és látták, hogy több mint 6 kiló. Azt mondták, hogy ekkorát még soha nem láttak. Mindenki közös fotót szeretett volna. Erre, persze engedélyt kértek tőlünk. Mindenki nagyon izgatott volt.” – mesélte a 36 éves, büszke anyuka.

Természetesen egy újszülöttekre való ruha sem passzolt rá. Egyből 6-9 hónapos babáknak való ruhákat kapott. Finnley egészséges és a családja rendkívül boldog.

“Amikor a második gyerekem, Everett megszületett, a szülészorvos azt mondta, hogy ő az ötödik legnagyobb baba a pályafutása során. Viccesen megjegyeztem neki, hogy még a lista élére kerülhetek. Nem gondoltam volna, hogy tényleg teljesül az állításom.”

Cary számára végre teljes a család.

Mit gondoltok? Írjátok meg a véleményeteket kommentben!