Hirdetés

Mindannyiunk számára egyértelmű, hogy bárhova utazunk a világban találkozhatunk rendkívül különös dolgokkal, tárgyakkal. Főleg akkor van így, ha nem vagyunk felkészültek, hiszen korántsem mindegy, hogy milyen szabályokat kell betartanunk és milyen szokásokra kell tekintettel lennünk. Ám így is bőven van, ami minden előzetes felkészülés ellenére is képes nagy meglepetést okozni.

Ettől függetlenül nagyon is kalandvágyók vagyunk és ki nem hagynánk egy-egy pihentető és frissítő utat, amely által kiszakadhatunk a szürke hétköznapokból és új élményekkel gazdagodhatunk. Cikkünkben összeszedtünk néhány szokatlan megoldást, aminek elsőre talán értelme sincs, mégis nem lehet mellette szó nélkül elmenni.

Egy szemetes, ami sajátos módon veszi rá az embereket, hogy dobják ki a csikkjeiket. Feltesznek egy eldöntendő kérdést és az embereknek annak a hírességnek a neve alá kell dobni a szemetüket, akit jobban kedvelnek. Úgy tűnik Justin Timberlake népszerűbb.

Szöulban a benzincsövek a “plafonról” lógnak le, így nem kell az embereknek amiatt aggódni, hogy melyik oldalon van a tanksapka.

Egy éjjeli lámpa, ami a televízió fényeit szimulálja. Vannak sajnos, akik csak bekapcsolt tévével tudnak elaludni, ami nem egészséges, de ez megoldja a problémát.

Egy toll, ami képes megmondani, hány szót lehet vele írni anélkül, hogy ki kellene cserélni a betétet.

Egy nyakkendő, aminek a belseje mikroszálas kendőt rejt, így bárhol, bármikor meg tudod tisztítani mind a szemüveged, mind a telefonod kijelzőjét.

Bankautomata, mely lehetővé teszi, hogy az emberek saját maguk válasszák ki, milyen címletekben szeretnék levenni a pénzüket.

Egy autó, ami csak a biztonsági öv bekapcsolása után ad hangerőt a rádióból szóló zenékre.

Egy szimulátor, ami lehetővé teszi, hogy a téli ruhákat ki lehessen próbálni. Eme kamra olyan légkört teremt, amilyet beállítasz, így megbizonyosodhatsz róla, hogy a ruha jól szigetel.

Egy reptér, ahol a kutyáknak is kialakítottak egy WC-t. Minden van mi szem szájnak ingere és a kutyus nyugodt körülmények között tud üríteni.

Burgonyachips henger, amiben van egy speciális kampó, amivel könnyedén ki tudod emelni a szirmokat.

Töltővel ellátott értékmegőrző szekrények. Így nem kell többet aggódnod amiatt, hogy lemerül-e a telefonod.

Finnországban ilyen gombbal köszönhetjük meg a buszsofőrnek, hogy biztonságban eljuttatott minket oda, ahova menni szerettünk volna.

Egy japán mosdó, amiben zenét kapcsolhatsz, elnyomva vele a kellemetlen hangokat.

A futárok a szűk utcák miatt biciklivel közlekednek az olasz városban.

A svédországi nyilvános szemetesek ingyen Wi-Fi jeleket sugároznak, hogy az utcán se maradj internet nélkül.

Kerékpárjavító állomás Kanadában, mindenféle szerszámmal és levegővel, ha leeresztett volna a biciklid gumija.

Fehér macskakövekből kirakott gyalogátkelőhely Belgiumban.

Hátulról melegített tükrök egy japán szállodában annak érdekében, hogy elkerüljék a párásodást.