Hirdetés

Az teljesen megszokott egy hotelben, hogy ételt vagy italt rendel valaki a szobájába, hogy masszázsokat vesz igénybe, vagy valamilyen szépészeti kezelésen lazul. Nem ismeretlen a szállodai szektor dolgozóinak az sem, ha valaki ruhát vagy cipőt tisztíttat annak falain belül és taxit is viszonylag sokan rendelnek.

Cikkünkben azonban olyan különös és meghökkentő szolgáltatásokat gyűjtöttünk nektek össze, amelyek teljesen eltérnek a megszokottól!
Gondolhatnánk azt is, ki az az őrült, aki ezt igénybe veszi?!…de higgyük el, ezek a szállodák csak kínálattal válaszolnak a kereslet igényeire!

24 karátos arany iPad: Burj Al Arab Jumeirah, Dubai, Egyesült Arab Emírségek

Dubai mindig is a fényűzés nagyhazája volt. A dubaji Burj Al Arab Jumeirah-t a világ egyik legszebb luxusszállodájaként ismeri a közönség, így nem meglepő, hogy a kényelmi szolgáltatásai közé tartozik a 24 karátos arany iPad-ek használata is.

Érkezéskor minden vendégnek átnyújtanak egyet, hiszen ezen eszközök segítségével tájékoztatják őket a szolgáltatásokról, programokról.

Szalonnaillatú ébresztés: Travelodge Sydney Airport, Sydney, Ausztrália

A szálloda szolgáltatásai közé tartozik, hogy szalonnaillattal való ébresztést is kérhetünk.

Igazi pezsgőfürdő: Il Salviatino, Firenze, Olaszország

A fényűző Il Salviatino hotelben a vendégek pezsgő-fürdőzhetnek, de nem akárhogy. Jelen esetben ugyanis szó szerint kell érteni a pezsgőben való fürdést, ugyanis a szobában álló fürdőkádat minőségi pezsgővel töltik fel eme szolgáltatáshoz.
A luxus-fürdő ára ~9000 euró, azaz kicsit több, mint 3,1 millió forint. A luxus pancsoláshoz természetesen a szálloda ajándékba ad egy üveg minőségi pezsgőt is, hogy ne csak kívülről, hanem belülről is kúrálhassuk magunkat a gyöngyöző nedűvel.

Ebéd szumósokkal: Palace Hotel Tokyoban, Tokió, Japán

A Palace Hotel Tokyo-ban rendelhető egy “Szenzációs Szumó” nevezetű programcsomag, amelynek keretein belül a vállalkozó kedvű vendégek részt vehetnek egy szumó-mérkőzésen, majd azt követően elkölthetnek egy ebédet vagy egy vacsorát a szumós fiúkkal. A programon való részvétel csaknem 2 millió forintot kóstál.

Állati kezeslábasok: Hotel Erwin, Kalifornia, Venice Beach, Egyesül Államok

A kaliforniai vadóc hotel a humorra és extravaganciára játszik. A Hotel Erwin ugyanis állatos egybe-részeseket kínál a náluk megszálló turistáknak. A Blamo csomag megváltásával 20 db bohém állatos overált bocsájtanak a vendég részére, és ebből a kollekcióból választhatják ki a számukra legkedvesebbet.

Szappan concierge: Viceroy Riviera Maya Hotel, Playa Del Carmen, Mexikó

A távoli Mexikó egyik leglenyűgözőbb luxusszállodája semmit sem bíz a véletlenre. A szállónak ugyanis saját szappanmestere van, aki azzal foglalatoskodik, hogy az ott megszálló vendégeknek olyan szappant kínáljon, ami kifejezetten az ő ízlésüknek való. A szappan concierge egy előre lefixált időpontban érkezik a lakosztályba, felvonultat több tucat különböző illatú és összetételű szappant, majd a vendég számára legkedvesebb tömbszappanból levág pár darabot, átnyújtja a vendégeknek és távozik.

Ukulele tanfolyam: Four Seasons Resort Hualalai, Kailua-Kona, Hawaii

Ha Hawaii akkor nyugalom, hula tánc és ukulele. A Four Seasons Hotel hawaii szállodájában nem csak ukulelézni lehet megtanulni, de virágfüzér-fűző tanfolyam és hula-tánc oktatás is van.

Megsétáltathatod Cosmót: Montpelier Plantation & Beach Hotel, Pond Hill, St Kitts & Nevis szigetén

A Montpelier Plantation & Beach Hotel állandó lakója és kabalaállata Cosmo. A vállalkozó szelleműek azon kívül, hogy a szálloda területén játszhatnak az állattal, egy nagy szigetkörre is elcsalhatják őt egy séta erejére.

Pezsgő automata: Las Vegas luxusszállodái

Las Vegas több neves luxusszállodája is bevásárolt pezsgő automatákból, hogy ezzel is biztosítsák vendégeiknek a bármelyik szinten elérhető, minőségi pezsgőfogyasztást.

Nyomozó-kalandok: Conrad London St. James, London, Egyesült Királyság

A szálloda közelében fekvő Scotland Yard adta az ihletet ahhoz, hogy a szálloda egy olyan foglalható programot kínáljon gyerekeknek, amely során igazi nyomozót kell játszaniuk. A ‘mókát’ exrendőrökkel karöltve élvezhetik a gyerkőcök.

Saját tűzijáték: Las Ventanas al Paraiso Rosewood Resort, San José del Cabo, Mexikó

A exkluzív mexikói hotelban saját tűzijátékot rendelhetnek azok, akik egy igazán nagy ünneplésre vágynak.

Kisállat-kényeztetők: Provenance Hotel, Portland, Egyesült Államok

A Provenance Hotelben külön személyzet szolgálja ki az ott megszállók kisállatait. A szállodában van környezetbarát kisállat-ágy, kutyakozmetika, állatorvos, állat-akupunktúra és pszichológus is.
A szállodai kiskedvencei több sétáltatóból és játszópajtásból is válogathatnak.

Házon belüli tetováló-művész: Hotel Erwin, Kalifornia, Venice Beach, Egyesült Államok

A kaliforniai Venice Beach területén elhelyezkedő hotel saját tetováló művészt biztosít a helyszínen minden olyan vendég számára, aki arra vágyik, hogy ott helyben varrva legyen valami a bőrére.

A szálloda „Ink and Stay” csomagjának részeként a vendégeket 100 dolláros tetoválási utalvánnyal ajándékozzák meg, valamint egy Lubriderm fájdalomcsillapító krémet és egy üveg tequilát is ajándékba adnak!

Aranyhal bérlés: Kimpton Hotellánc hotelei

Amennyiben bárki egyedül érezné magát útja során, a Kimpton Hotels szállodáiban többé nem lesz magányra kárhoztatva. A „Guppy Love” nevű szolgáltatás keretén belül ugyanis lehetőség nyílik akváriumban úszkáló aranyhalak bérlésére, természetesen csak addig, míg a foglalás tart.

Fender gitárok: Hard Rock szállodák

A Hard Rock Hotels 23 szállodájában és 11 kaszinójában érhető el a “Sound of Your Stay” csomag, mely magában foglalja a Mustang erősítővel ellátott Fender gitár, és a Nixon fejhallgató ingyenes kölcsönzését, hogy a kedves vendég a szobájában áldozhasson a zene oltárán.

Helikopteres gleccsertúrák: Sonora Resort, Kanada

Fedezze fel a lenyűgöző hóval borított csúcsokat és a gleccser fjordokat egy magán helikopteres túrán keresztül a kanadai Sonora Resort területén.

A program egy órára 3900, míg 2,5 órára 5600 dollárba fáj, ám cserébe a túra olyan lélegzetelállító célállomásokra vezeti a vendégeket, amelyeket nagyon kevesen láthatnak. A program végén a résztvevők megállnak egy távoli hegytetőn, hogy egy ínyenc pikniket ülhessenek, gyönyörködve a körülöttük elterülő tájban.

Síelés egy olimpikonnal: L’Apogee Courchevel, Courchevel, Franciaország

Az Alpokban elhelyezkedő ötcsillagos szálloda, a L’Apogee Courchevel vendégei síeléssel tölthetik a napot, még pedig nem mással, mint Franciaország 15-szeres bajnokával és olimpiai aranyérmes versenyzőjével, Florence Masnada-val.
Az oktatás díja szállással együtt napi 2000 dollár áron vehető igénybe!

Te melyik szolgáltatást vennéd igénybe?
Várjuk válaszod kommentben!

Amennyiben tetszett a cikk, ne felejtsd el megosztani ismerőseiddel is azt!