Hirdetés

Manapság az internet világában nehéz lenyűgözni minket. Úgy érezzük, hogy már mindent láttunk és semmi sem lenne képes érzelmeket kicsikarni belőlünk. Ez nem csak az internetnek köszönhető. Ebben a rohanó világban már annyi impulzus ér minket, hogy teljesen eltompulunk érzelmileg. De belül azért érezzük, hogy igenis képesek vagyunk meghatódni. Sőt! Néha vágyunk is arra, hogy embernek érezhessük magunkat.

Összegyűjtöttünk nektek egy válogatást, amivel megpróbálunk egy kicsit az érzelmeitekre hatni. Hátha sikerül….

Egy nő, mindig is nő marad….

Állatvédőknek sikerült megmenteniük 50 kutyus egy kutyafarmról Dél Koreában. A kutyusokból étel lett volna…

Ez a férfi hajléktalan volt évekig. Végül sikerült munkát kapnia egy kórházban és így megengethetett magának egy albérletet. Itt az új egyenruhájában látható. A dolgok jobbra fordulhatnak…

A fiú a képen egy iskolai lövöldözés áldozata lett. Megpróbálta megfékezni a támadót és ezzel megmentette több osztálytársa életét. A sajátjával fizetett érte… Osztálytársai kitették a fotóját az évzáró eseményen.

Egy nagymama álma vált valóra ezen a napon…

Hong Kong. Tudják, hogy az újrahasznosítás nagyon fontos!

Egy horgász megmentette ezt a szegény vadkacsát, aki egy hálóba gabalyodott..

Az Ohio folyó mentén végeztek szemétgyűjtést… 18 tonnányi szemetet szedtek össze egy hét alatt.

Betty Robinson. Egy repülőszerencsétlenség miatt 7 hetet kómában töltött. 2 évbe telt míg újra megtanult járni. 5 évvel később arany medált nyert az Olimpián.

Ez a kép 1955-ben készült. Egy pár első randija látható. 60 évig voltak házasok.

Az állat tudja, hogy mit köszönhet ennek az embernek. Ez az állatkerti dolgozó mindent megtett ennek a gorillának a biztonságáért.

Ez az UFC bajnok valóra váltotta ennek a Down-kóros fiúnak az álmát. Egy ringben harcolhattak.

Ez a 12 éves fiú nyakkendőket csinál kutyusoknak egy menhelyen. Hogy így barátságosabbnak tűnjenek és könnyebben gazdára lelhessenek.

“Vásárlás közben összefutottam Tom Hardy-val. Kifizette, amit vásároltam és segített hazavinni…”

“Az öcsémnek Down-szindrómája van. Nagyon szereti a gyerekeket, de ritka, hogy bárki is hagyná neki megfogni. Mi megengedjük neki és percekig csak mozdulatlanul öleli.

Megható ugye? Mit gondoltok? Írjátok meg kommentben a véleményeteket!