Hirdetés

A 80-as, 90-es években a leghíresebb, legvonzóbb és legtehetségesebb színészek, üzletemberek, hírességek, Jude Law, Alain Delon és Pierce Brosnan voltak. Tehetségük mellett a vonzerejük volt az, ami felkeltette a nők figyelmét. Most, hogy felettük lassan-lassan elszáll az idő, helyüket átveszik jóképű és gyönyörű gyermekeik. Az sem kizárt, hogy sokkal nagyobb sikereket érnek el, mint szüleik. Nézzük például Cindy Crawford lányát Kaia Gerbert, aki már tini kora óta rója a kifutót, vagy Arnold Schwarzenegger fiát, aki után már most kapva kapnak a filmkészítők.

1, Jude Law és Rafferty Law

Jude Lawnak 5 gyermeke is van, s a legidősebb már 24 éves. Rafferty a színész első házassága során fogant és nagyon hasonlít rá. A modellipar felfigyelt rá és fiatalon kezdett ezzel foglalkozni. A divatbemutatókon kívül érdekli még a zene is, olyannyira, hogy saját zenekart is alapított.

2, Alain Delon és Alain-Fabien Delon

A 60-as 70-es évek egyik sztárja Alain Delon, akiért meg voltak őrülve a nők. 4 csodás gyermek édesapja, s köztük a legfiatalabb Alain-Fabien Delon, aki márciusban tölti a 27. életévét. A fiú belekóstolt már mind a modelliparba, mind a színészkedésbe. 2015-ben megválasztotta a Dior ház a hivatalos arcának. Igazi művészlélek, aki könyvek írásában is megcsillogtatta már tehetségét.

3, Tom Hanks, Colin Hanks és Chet Hanks

Tom Hanks 4 gyermekkel büszkélkedhet. Első házassága során született Colin és Ann, második házassága során pedig Chet és Truman Theodore. Nem elég, hogy Colin megszólalásig hasonlít apjára, de tehetsége is olyan, mint apjáé. A színészkedés mellett kipróbálhatta magát producerként is. Chet is megpróbálkozott a színészettel, ám nem jött be neki annyira, ezért inkább a zene mellett tette le voksát. Utóbbiban viszont kiemelkedő tehetség, mivel saját dalokat is ír valamint komponál.

4, David Beckham és Brooklyn Beckham

Az egykori sztárjátékos, David Beckham is nagy családdal rendelkezik. 3 fia és 1 lánya van. Legidősebb fia, Brooklyn márciusban tölti 22. életévét. Kisfiúként apja nyomdokaiba akart lépni, párszor még focizott is, viszont ahogy egyre idősebb lett rájött nem ez az útja. Modellkedni, majd fotózni kezdett, de színészként is kipróbálta magát. A fotózás viszont rabul ejtette és mind a mai napig azt csinálja.

5, Stellan Skarsgård, Alexander Skarsgård és Bill Skarsgård

A Skarsgård család nagyon népszerű és közkedvelt Hollywoodban, aminek az az oka, hogy rendkívül tehetségesek. Stellannak két házasságból 8 gyereke is született. Az elsőből hat a másodikból kettő. Stellan legelső fia Alexander, aki már 44 éves is elmúlt, negyedik gyermeke, Bill pedig 30 éves. Mindketten a színészkedésben találtak rá önmagukra, csakúgy, mint apjuk. Alexander a “True Blood – Inni és élni hagyni” című sorozatban szerepelt, Bill pedig az “Az” című filmben, mint Pennywise.

6, Clint Eastwood és Scott Eastwood

Sokan nem is hinnék, hogy Clint Eastwoodnak 7 gyereke van. Közülük Scott Eastwood talán a legismertebb, aki apjához hasonlóan a filmiparban helyezkedett el. Nemcsak színészként, hanem filmrendezőként is remekól helyt áll, legutóbbi munkássága “A dicsőség zászlaja” című film volt.

7, Jeremy Irons és Max Irons

Jeremynek két házassága is volt, de csak az egyikből született két gyermeke. Első szülött fia Samuel, második pedig Max. Kisebbik fiát nagyon vonzotta a színészkedés, így nem volt kérdés, hogy miben akar elhelyezkedni. A sikert “A burok” című film hozta el számára. Később olyan filmekhez kérték fel főszereplőnek, mint “A fehér királyné”, “The woman is gold”, “Terminal”…stb. A színészkedés mellett modellként is tevékenykedik, aminek köszönhetően döglenek utána a csajok.

8, Will Smith, Jaden Smith és Trey Smith

Will Smith kétszer is volt nős. Az első házasságából Trey fia született, míg másodikból Jaden és Willow. Jadennel többször találkozhatott a közönség, ugyanis több közös filmben is szerepeltek valamint külön filmet is kapott. A színészkedés mellett modellkedik és zenél is. Treyről viszont jóval kevesebbet hallani. A 28 éves fiatal színészként próbál helyt állni, és ebben édesapja támogatja is.

9, Kurt Russell és Wyatt Russell

Kurt Russell és Goldie Hawn közös gyermeke a 34 éves Wyatt. Kezdetben azt tervezte, hogy profi jégkorongozó lesz, de egy trauma miatt erről le kellett mondani. Jelenleg színészi pályán tevékenykedik és olyan filmekben szerepelt, mint a “22 Jump Street”, “Table 19”, “Overlord” és még sorolhatnánk. Sorozatokban is fel szokott tűnni, egyszer a népszerű “Fekete tükör” részében is szerepelt.

10, Pierce Brosnan, Dylan Brosnan és Paris Brosnan

Pierce Brosnan második házassága során született meg Dylan és Paris, akik örökölték apjuk sármját. Ennek tükrében nem annyira meglepő tény, hogy mindkét fiú a modellkedésben próbált kiteljesedni. Dylan olyan márkák divatbemutatóin szerepelt már, mint a Burberry valamint az Yves Saint Laurent. Öccse, Paris pedig a Dolce & Gabbanával szerződött le.

11, Bill Pullman és Lewis Pullman

Bill Pullman három gyeremeke is van, köztük a legfiatalabb Lewis, aki most januárban fogja betölteni a 28-at. Apja nyomdokaiba lépve színészként kezdett dolgozni, és eleinte csak rövidfilmekben szerepelt, majd szép lassan egyre nagyobb és komolyabb szerepeket osztottak neki. Szerepelt a “Húzós éjszaka az El Royale-ban”, a “Hívatlanok 2 – Éjjeli prédában”, “A 22-es csapdájában” és a többi.

12, Arnold Schwarzenegger és Patrick Schwarzenegger

Arnold Schwarzeneggernek 5 gyermeke született. Legidősebb fia Patrick már 27 éves is elmúlt és apjához hasonlóan a színészkedés felé kezdett orientálódni. Olyan filmekben szerepelt, mint az “Éjjeli napfény”, “Nagyfiúk 2”, “Lúzer SC”, “Bízz a szerelemben”…stb. Emellett saját vállalkozással is büszkélkedhet, ugyanis piacra dobott egy saját ruházati márkát.

13, Nicolas Cage és Weston Coppola Cage

Nicolas Cagenek 2 gyereke született. Az egyik Weston a másik Kal-el. Weston 30 éves is elmúlt, s 28 éves korára már több filmben szerepelt például “Raven”, “D-Day”, “211”, “Fegyvernepper” és még sorolhatnánk. Ezen kívül saját zenekara is van, mely az “Eyes of Noctum” néven vált ismertté. Annak ellenére, hogy még csak nemrég lett 30 már háromszor volt házas és kettő gyereke is született.

14, Rande Gerber és Kaia Gerber

Rande Gerber amerikai szórakoztatóipari üzletember és egykori modell és nem mellesleg Cindy Crawford férje. Éjszakai szórakoztató társaságokat alapított a Midnight Oil és a Gerber Group néven, s portfóliója éttermekből, bárokból és társalgókból áll világszerte. Két gyereke van, Presley Walker Gerber és Kaia Gerber. Utóbbi anyja elképesztő szépségét és tehetségét örökölte. Olyan divatházak ruháit, cipőit, kiegészítőit népszerűsítette, mint Jimmy Choo, Stella McCartney, Fendi, YSL beauty. Utóbbi nagykövetévé is választották.

15, Dwayne Johnson és Simone Alexandra Johnson

Dwayne Johnson egykori pankrátor színészként is megcsillogtatta tehetségét és olyan filmekben szerepelt, mint a “Halálos iramban”, “Jumanji”, “San Andreas”, “Központi hírszerzés” és még sorolhatnánk. 3 csodálatos lány édesapja, s köztük a legidősebb Simone Alexandra, aki a színész első házassága alatt fogant. A 19 éves lány édesapja nyomdokaiba lépett, no de nem a színészet, hanem a pankráció terén.

16, Steven Tyler és Liv Tyler

Steven Tyler az Aerosmith frontembere 4 gyermekkel büszkélkedhet. Bár a 70-es években sok minden kiesett neki a folyamatos turnézások miatt, és nem kizárt, hogy több gyermek is szaladgál az ő DNS-vel. Liv például 9 éves volt mikor megtudta, hogy a népszerű rock zenész az édesapja. Igaz, nem kezdett el énekelni sem zenélni, mint apja, de művészeti ágban találta meg önmagát. Ez nem más volt mint a modellkedés és a színészet. Liv legismertebb szerepe Grace Stamper volt az “Armageddon” című filmben.

17, Dustin Hoffman és Jake Hoffman

Dustin Hoffman kétszeres Oscar-díjas amerikai filmszínész és producer, akinek 6 gyermeke is született. Az első házasságából kettő a másodikból négy. Legidősebb fia, Jake is színésznek állt, pontosan úgy, mint annak idején az apja. A 39 éves színész olyan filmekben tűnt fel, mint “Anyainvázió”, “A Wall Street farkasa”, “Az ír” és még sorolhatnánk. Nem kizárt, hogy hasonló sikereket fog elérni, mint édesapja a 90-es években.