Hirdetés

A 17 éves Jane Park 2013-ban élete egyik legboldogabb pillanatát élte át, amikor kiderült, hogy megnyerte a 350 millió forintnak megfelelő összeget. Az egymillió fontot az EuroMillions nevű lottójátékon zsebelte be a hatalmas pénznyereményt. Jane nemrégiben elmondta, hogy vett egy Luis Vuitton táskát, egy csivavát, egy Range Rovert és megnagyobbíttatta kebleit is.

Emellett a fiatal lány felmondott a munkahelyén, luxusnyaralásokra utazott, vásárolt egy három hálószobás ingatlant, barátaival bulizott, majd következtek a plasztikai műtétek. Mellei mellett ajkait is feltöltette, botox kezeléseken vett részt, sőt, fenekébe is implantátumot rakatott. Utóbbi egyébként majdnem az életébe került.

Azt mondta, a pénz ellenére rendkívül magányos lett, mert nem ő maga érdekelte az őt körülvevőket, hanem csak a pénze. Sokan akartak kölcsön kérni tőle és szerelmi élete is nehéz lett. Képtelen volt olyan partnert találni, akit nem a pénze érdekelt volna. Együtt járt Jordan Piggott, focistával, Sam Callahannel, a 2016-os brit X-Faktor döntősével, de ezek a kapcsolatok mind kudarcba fulladtak. Jane nem tudta elviselni a magányt, ezért visszaköltözött édesanyjához.

Az utóbbi években Jane többször is elmondta, hogy a lottónyeremény tönkretette az életét. Úgy érezte, ez a hatalmas összeg egy átok és semmi jót kapott általa. Sőt, amellett is szót emelt, hogy 16-17 éves gyerekeknek nem szabadna lottóznia és ekkora összegeket nyernie, mert veszélyes az életükre nézve. 2017-ben pedig már fontolgatta, hogy a lottójáték szervező céget is beperli, amiért tizennyolc év alatt is lehet játszani és amiért a nyeremény tönkretette az életét.

Jane és volt párja tavaly újra egymásra talált és ősszel azt is bejelentették, hogy első gyermekük születését várják. A lány úgy érezte, hogy Barry és a baba új értelmet ad az életének és végre boldog lehet, hiszen, mint kiderült, a pénz nem boldogít. Aztán néhány hét múlva Jane elvetélt.

Jane most huszonnégy esztendős, de nem élte fel egész nyereményét. Családja segítségére volt, ennek köszönheti, hogy még maradt a hatalmas összegből. A koronavírus miatti karantén megviselte, hiányoztak a barátai és a bulizás, nyáron viszont elutazott Ibizára. A fiatal lány úgy döntött, hogy egy személyi edző segítségével olyan külsőt varázsol magának, amilyet mindig is szeretett volna.

“Küzdök, de túlélek” – írta közösségi oldalán.