Mivel a hírességek mindennapjai a szemünk előtt zajlanak, hajlamosak vagyunk azt hinni, hogy mindent tudunk az életükről. Ennek a cikknek a végigolvasása után azonban kiderül, hogy sokkal kevésbé ismerjük őket, mint gondolnánk.

Sztárokról gyűjtöttük össze a legmeglepőbb tényeket, a legcikibb dolgokat, amiket valószínűleg még sosem hallottál.

  1. Bob Marley apja fehér volt. Marley apja, Norval Marley brit tengerészkapitány volt. Körülbelül 60 éves korában találkozott egy 18 éves, afrikai származású lánnyal, Cedella Malcolm-mal, akit feleségül vett és szerelmük gyümölcseként 1945. február 6-án megszületett Robert Nesta Marley, ismert nevén: Bob Marley.

2. Elvis Presley szőke volt. Elvis tejföl-szőke kisgyerek volt, ahogy cseperedett haja sötét szőkévé vált. Nem nehéz kitalálni…Ikonikussá vált fekete hajkoronája festetve volt.

3. Keanu Reeves életét rengeteg szenvedés kíséri. 3 éves korában apja elhagyta a családját, 23 éves korában legjobb barátja, a River Phoenix halt meg kábítószer-túladagolásban. 1999-ben barátnője, Jennifer Syme teherbe esett, de gyermekük halva született. Másfél évvel később Jennifer egy autóbalesetben meghalt. Szegény Keanu, egyáltalán nem irigyeljük…

4. Taylor Swift karácsonyfa árusként tevékenykedett családi vállalkozásuk keretében, mielőtt híressé vált.

5. Halle Berry egy áruház után kapta nevét. Halle szülei az akkori lakóhelyükön (Cleveland) népszerű Halle’s Department Store után nevezték el lányukat.

6. Liam Payne irtózik a kanalaktól. Iskolai rosszalkodásait a tanárok azzal büntették, hogy mosogatnia kellett…azóta is irtózik mások edényeitől, evőeszközeitől, de leginkább a kanalaktól.

7. Matthew McConaughey élelmiszer-függő . A színésznek bizonyítottan a kaja, de leginkább a szendvicsek a mindenei. Van, hogy órákon keresztül eszik, ha valami fogára valót lát nem képes megálljt parancsolni a kívánságainak. Eszik örömében, eszik bánatában. Kidolgozott fizikumát a rendszeres, heti 6 napon végzett, ultra kemény testedzésnek köszönheti, ha ezt nem tenné, valószínűleg már felkelni sem tudna a kedvenc étterméből.

8. Natalie Portman 2003-ban lediplomázott pszichológia szakon, nem máshol, mint a Harvardon. Portman tanulmányi cikkei két tudományos folyóiratban is megjelentek.

 

9. Steve Buscemi korábban New York-i tűzoltóként dolgozott, 4 évet szolgált.

10. Matthew Perry jobb középső ujjának hegye hiányzik. A források szerint ujját 3 éves korában egy kezére vágódó ajtó roncsolta meg úgy, hogy annak egy részét jobbnak látták eltávolítani.

11. Scarlett Johanssonnak van egy ikertestvére , akit Hunternek hívnak.

12. Demi Moore kancsal volt fiatalon. Gyermekként szemtapaszt hordott annak érdekében, hogy korrigálják bal szemét. A híres színésznő szemét csak több műtét elvégzése után sikerült teljesen helyrehoznia az orvosoknak.

13. Johnny Depp halálosan fél a bohócoktól . A fóbia gyermekkorából származik, amikor olyan rémálmai voltak, amelyekben a bohócok bántalmazták őt.

14. David Bowie szemének különlegességét egy ritka betegség okozta. A sztár gyermekkorában egy vita során kapott be egy ütést legjobb barátjától, mely sérülés következtében a sztárnál kialakult egy ritka szövődmény, az anizokória. A betegség tünetei: az egyik pupilla folyamatosan ki van tágulva, nem reagál és nem szűkül össze erősebb fény esetén sem. Míg az egészséges szem pupillája összeszűkült, és látni engedte Bowie világoskék szivárványhártyát, addig a másik szem sötét maradt.

15. Nicolas Cage háziállatként tart egy különleges polipot. A nem mindennapi kiskedvenc kb. 150 ezer dollár volt, de a színész kijelentése szerint az állat teljesen megérte a pénzét – mozgásának tanulmányozása ellazította őt és ez segített neki színészi pályafutásában.

16. Madonna egy fánkozóban dolgozott mielőtt híressé vált. Amikor abbahagyta a főiskolát és New Yorkba költözött, nem volt pénze, ezért munkát vállalt a Dunkin ‘Donuts-ban, a Times Square-en.

Bónusz:
El tudnád képzeli, hogy hogyan festenének a legnagyobb hírességek, ha hétköznapi emberek lennének? Nem kell megerőltetned magad…ugyanis egy olyan fotósorozatot hoztunk nektek, amelyen legkedveltebb sztárjainkat hétköznapi, amerikai emberekké maszkírozva nézheted meg! Nevetésre fel! 🙂

Tom Cruise

Kanye West és Kim Kardashian

Nicole Kidman

Brad Pitt és Angelina Jolie

Jennifer Lopez

Johnny Depp

Beyoncé és Jay-Z

Scarlett Johansson

Madonna és Lady Gaga

Chris Brown

David és Victoria Beckham

Sarah Jessica Parker