Az ember szeret középpontban lenni, és ezért sok mindenki sok mindent elkövet. Egy jó képért meg pláne. Csak ilyenkor, ha nem vagyunk eléggé okosak, az internet népének hála, elég gyorsan kiderül a turpisság. És ugye az internet nem felejt. Ilyenkor azonban hajlamosak arra az emberek, hogy ízekre szedjék az illetőt. Szóval mielőtt valamin törjük az agyunkat, gondoljuk végig mit történhet, mik a következmények, hiszen a hülyeségnek mindig lebukás a vége.

1.

Mikor azt hitted, hogy életed alvásos képét lőtted le, és a haverod meg lebuktat. Minek az embernek ellenség, ha vannak barátai, nemde?

 2.

Amikor tűzoltóság figyelmezteti az autósokat a digitális tájékoztató táblájukon, hogy figyeljenek, mert a tábla mögött rendőrök bújhatnak meg. És tényleg!

 

3.

Amikor  Luke Skywalker szavaival próbálnak népszerűsíteni egy filmet.

 4.

Elsőre úgy tűnk, mintha egy boldog mamacicát üdvözölhetünk. De ha jobban megnézzük a képet, látni, hogy az bizony egy vonalkód olvasó, és a képnézegető.

 5.

Mindig nézz körül, mielőtt valamivel dicsekszel, mert lehet más már beelőzött.

 6.

Ő teljesen mértékben átszellemült.

 7.

Ajjaj, ebből lesz egy kis elbeszélgetés később.

 8.

Ez egy újfajta módja a Photoshopnak.

 9.

Az egyik híres blog már eltemette a népszerű rendezőt. Ouuuuch! Ez kínos!

 10.

Taylor Swift egy eléggé megosztó személyiség, aki egyszer ezt nyilatkozta:  "Én nem olyan lány vagyok, akinek mindig van barátja. Én az a fajta lány vagyok, akinek ritkán van pasija." Hát őőőő, szerintem ezt a google-nek elfelejtette mondani....

 

 11.

Persze, nincs azzal semmi baj, ha kicsit spórolni akar ez ember. De könyörgöm, ez senkinek nem tűnt fel?12.

Amikor megtetszik a  richkid oldal instan, és te próbálod utánozni...

 13.

Mielőtt panaszkodni akarsz, nézz körül!

 14.

A kép ezzel a szöveggel terjed az internet bugyraiban: "Elegem van már, hogy a barátnőm állandóan engem fotózgat." Már csak őt kellene megkeresni a képen.

 15.

Hát nem ez lesz az év bűnténye az tuti.

 16.

Amikor a vaku bekapcsolva marad...