Hirdetés

Sokan úgy képzelik el a hírességeket, mint valami felsőbbrendű lényeket, akik vörös szőnyegen lépkednek még a boltba is. Sőt! Nem is mennek boltba, hiszen mindent a szolgáik intéznek el nekik. Ha menni kell valahova, akkor a sofőr elviszi a saját repülőjéig meg vissza. Ezen felül nincs kellemetlen leheletük reggel se.

Ez természetesen vicc. Egyes sztárok próbálnak teljesen hétköznapi életet élni. Nyilván kicsit módosabbak, mint mi. Nem mindenki akar egy arany palotában ücsörögni. Az unalmas is tud lenni. Néha jó enni egy hot dogot az utcán vagy sétálni egyet a városban. Persze sok híresség van, akik a paparazzók miatt választják a remete életmódot. Ezt mondjuk meg lehet érteni.

Nézzünk pár hírességet, akik szeretnek kicsit elvegyülni a “hétköznapi” emberek között.

1: Keanu Reeves
Ő az egyik legszerényebb híresség, aki valaha is belépett Hollywoodba. Nagyon nehéz időket élt át fiatalon. A híresség újra és újra meglep bennünket azzal, hogy mennyire együttérző és őszinte tud lenni. Van egy alapítványa gyermekkórházak és kutatások finanszírozására, amely remélhetőleg egy napon kifejleszti a rák ellenszerét. Mindezek ellenére szerény és egyszerű életmódot folytat. Néha csak csendben üldögél az utcán és beszélget a járókelőkkel.

2: Sarah Jessica Parker
A szex és new york sztárja, Carrie Bradshaw a sorozatban csak taxival volt hajlandó közlekedni. Az őt játszó színésznő viszont kifejezetten szeret metrózgatni. Úgy gondolja, hogy így mozgalmasabb az élete, ha a közlekedéshez a tömegközlekedést választja.
Még egy videót is posztolt erről az instagram-ra.

3: Catherine Zeta-Jones
Autókázás helyett a színésznő inkább metróval viszi a kislányát Carys-t iskolába. Az anya azt állítja, hogy a vagyonuk ellenére egyáltalán nem élnek fényűző életmódot. Kis házuk egy birtok közepén, de egyáltalán nem olyan, mint azt sokan gondolják.

4: Neil Patrick Harris
“A New York-i Harlemben élünk, ezért szeretnénk, hogy a gyermekeink láthassák azt, hogy milyen sokféle ember létezik. Szeretünk menő éttermekbe járni, de ugyanúgy szeretünk metrózni is. Fontos a tapasztalatgyűjtés, mert az elméd csak így tágulhat. Utazz, ismerkedj, fedezz fel dolgokat és soha ne gondold, hogy túl öreg vagy ahhoz, hogy tanulj.” – Mondta az “Így jártam anyátokkal” sztárja.

5: Madonna
A popkirálynő nagyon aggódik a környezet és az éghajlatváltozás miatt. Nagyon elkötelezett az ügy mellett. Ezen felül még vegetáriánus is. A fő közlekedési eszköze a kerékpár. Sok járókelő futott már bele a bicajozó Madonnába.

6: Reese Witherspoon
A Dr. Szöszi sztárja rendkívül sikeres a munkájában. Anya ként is megállja a helyét. Szívesen viszi a gyermekeit a parkba sétálni, vagy a játszótérre. Közös piknik a mezőn. Minden, amiről egy gyerek álmodhat.

7: Angelina Jolie
Bármelyik anya örülne, ha látná, hogy a fia befejezi a középiskolát és egyetemre jár. Ez alól Angelina sem kivétel. Legidősebb fia Maddox, a Yonsei Egyetemen fog biokémiát tanulni. A színésznő elkísérte az első napján, majd maradt picit beszélgetni a többi diákkal.

8: Andrew Garfield
Akárcsak pókember, úgy az őt játszó színész is gyakran metrózik. Sokszor felbukkan kisebb kávézókban, pékségekben. Mint egy hétköznapi ember.

9: Ashley Benson
Sokan úgy gondolják, hogy a női hírességek egyáltalán nem tudnak vezetni. Hát volt pár érdekes példa a celeb-világból erre az állításra, de itt van Ashley Benson is, aki épp a kocsiját tankolja. Vélhetőleg, akkor tud vezetni is, és nem sofőrrel mászkál.

10: James Rodríguez
Profi futballista, akinek az igazi szenvedélye a kislánya. Rengeteg időt töltenek együtt. Sok képet tölt fel a közösségi oldalakra is kettejükről. Nagyon aranyosak nem? Lehet egy profi focista profi apa is.

11: Mariah Carey
Az énekesnő is szereti a tömegközlekedés ezen formáját. Na persze, a tőle megszokott módon. Érdekes látvány egy díva a csillogó ruháiban, ahogy felszáll a metróra…

12: Geri Halliwell
Ginger Spice néven ismert egykori Spice Girls énekesnő is felszállt a metróra. Igaz, hogy 17 év után először, de úgy ennyi idő kellett ahhoz, hogy megunja a folytonos dugókat a belvárosban.

13: Niall Horan
A One Direction énekese is szeret metrózgatni. Ingázás közben még dob egy pár szelfit a rajongóinak is.

14: Sandra Bullock és Rihanna
Hot dog és sültkrumpli. Ki tudna erre nemet mondani? Hát még ez a két híresség sem. Ez a kép az Ocean’s 8 forgatási szüneteiben készült. Még a zenét is megosztják egymással.

15: Kit Harrington
A Trónok harca sztárja is teljesen átlagos életet él. Sokszor elcsípik őt a metrón.

16: Tom Hanks
Nem feltétlenül néz ki úgy, mint egy Oscar-díjas színész ugye? Abszolút hétköznapi csávónak tűnik…Így is éli az életét…

Ti találkoztatok már hírességgel? Írjátok meg kommentben!