Hirdetés

Egy nő olyan képességekkel bír, ami bármelyik férfit leveheti a lábáról. A lényeg, hogy tudja használni a csáberejét. Mert lehet egy nő bármilyen csinos vagy szép, a férfiak csak akkor figyelnek rá oda ha van kisugárzása, vagy ízig vérig nő. Ami nem a nagy keblektől és a mély dekoltázsú ruháktól lesz. Egyszerű dolgokról beszélünk. Egy tanulmányban megkérdeztek egy rakás férfit, hogy mik azok a dolgok, amikre különösen odafigyelnek. Ezek voltak a válaszaik átlagolva.

Parfüm

A férfiak szeretik az illatos nőket. De csak akkor ha az még egy bizonyos határon belül van. Senki sem szereti, ha olyan ember közelében van, akire ráborult egy komplett drogéria.

Manikűr

Ízléses a kulcsszó! Egyébként a férfiak igen is észre fogják venni a kopott körmöket. Ne felejtsd el, hogy az ápoltság egyik jele, ha valakinek igénytelen körmei vannak.

Szemöldök

A férfiak általában nem szeretik a rajzolt szemöldököket. Tény, hogy egy szép szemöldök el tudja vonni a figyelmet egyes hiányosságokról az arcon, de kinek mi a szép?

Szempilla

Itt picit megoszlanak a vélemények. Egyes férfiak szeretik a hosszú műszempillákat, míg mások természetellenesnek gondolják. Ez inkább arról szól, hogy mennyire sikerült jó méretet választani és azt jól feltenni.

Smink

Ebben minden férfi egyetért! Senki sem szereti a vakolatot… Szolid… elegáns. De csak kevés.

Bőrhibák

Igen! Figyelni fognak a bőrödre! Észreveszik a pattanást az orrodon. Célszerű megszüntetni a problémát, ami okozza. Rossz táplálkozás, életvitel, kozmetikumok stb. Gondoskodj magadról.

Nem teljesen sima lábak

Furcsa mód ez annyira nem zavarja a pasikat. Na persze ha csak tapintással érezhető, de nem látható. Az még belefér….”het”.

Koszos cipő

Felejtsd el! Azt mutatja, hogy igénytelen vagy! Figyelj a cipődre.

Gyűrött ruha

Erre is figyelj oda! Nem lehet gyűrött a ruhád. Persze most nem arról van szó, hogy beülsz a kocsiba, bekapcsolod a biztonsági övet és máris nem sima az inged. Ez belefér.

Kopott cuccok

Ebben megoszlanak a vélemények. Van, aki észre sem veszi….van, akit zavar. Ha nem muszáj ne hordjunk kopott, elszíneződött ruhákat.

Striák

Hidd el, hogy sokkal kevésbé zavarja őket mint Téged! A természet velejárója. Na persze, ha egy elhízás miatt jöttek elő, akkor az annak a jele lehet, hogy ideje odafigyelni magadra…

Pici pocak

Lányok fellélegezhettek! A férfiak 90%-át nem zavarja egy kis “hastáncos” pocak. 🙂

Hajmosás

Észre sem veszik, ha nem mosol minden nap hajat. Azért ne hagyd, hogy elzsírosodjon. Az már fel fog tűnni mindenkinek.

Szép fehérnemű

Lányok! Ne dobjátok ki a csipkés bugyikat. Szeretik a férfiak. 🙂

Káromkodás

Ha folyamatosan átkozódsz, mint egy kocsis, akkor azzal elhajtod a pasikat. Néha persze elkáromkodjuk magunkat, ha olyan történik….de ha van ennek valahol nőies módja, akkor próbáljátok meg úgy csinálni. 🙂

Dohányzás

Kell ezt magyarázni? Nem hiszem. Tilos!

Mit gondoltok? Írjátok meg kommentben a véleményeteket!