Hirdetés

Honnan tudjuk, hogy mikor kell abbahagyni a szerelem keresését? Lesz majd egy jel az égből, vagy csak nekünk kell kitalálnunk?

“A szerelem egy valóságos érzelem, vagy csak valami, amit kitaláltunk, hogy kapcsolatba kerüljünk valakivel? Miután minden erőt latba vetve próbáltam megtalálni az igazi páromat, aki megfordította számomra a világot, úgy gondoltam, hogy a szerelem csak egy makacs entitás, amely elvonja a gondolatainkat a fontos dolgokról. A szívem és a lelkem romantikát szeretett volna. Ez biztosan rengeteg emberrel történt már meg. Mindannyian különféle szeretetet tapasztalunk az életben a családunktól, a barátoktól és amit például a háziállataink iránt érzünk. De van egy másik. Van egy, amit csak egy másik ember adhat. Ezt meg kell találnunk. Nem kell félnünk, ott van az valahol és csak ránk vár. ”

Mutatunk nektek pár képet egy híres művésztől. Maria Uwe egyedi módon, mégis zseniálisan próbálja megfogni az érzést, hogy milyen az, amikor valaki szerelmes éd teljesen odáig van a párjáért. A képeket nézve te is elgondolkozhatsz azon, hogy éreztél már valaha ilyet. Mert ha nem, akkor még rád is vár az igazi.

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

 

Mit gondoltok? Ti is átéltétek már? Írjátok meg kommentben a választ! Kíváncsian várjuk.