Minden ember életében van egy olyan pillanat, amikor úgy érzi, hogy a siker jó messziről elkerüli őt. Biztosan te is éreztél már így, de nem kell aggódnod. Ne akarj mindent rögtön, azonnal, a siker a levegőben van. Ne gondold, hogy mindenki 35 éves korára már saját vállalkozással, rengeteg pénzzel és sikeres élettel rendelkezik. Ugyanis ez egyáltalán nem törvényszerű.

A siker valójában egy szubjektív dolog, hiszen általában olyan életet élünk, amilyenek vagyunk. A legnagyobb sikereket nem mindig azok az emberek érik el, akikről ezt el is tudnád képzelni vagy megérdemlik. A sikeresség nem egyenlő azzal, hogy okos, tehetséges vagy, esetleg mindenre képes vagy, netán kiváltságos vagy. Te is pontosan tudod és talán tapasztalod is, hogy a képzettség, a talpra esettség és a hozzáértés nem mindig elég. Ugyanakkor jó, ha tisztában vagy azzal, mi baj van az életeddel. Ha sikeres akarsz lenni, de valamiért nem sikerül.

Cikkünkből megtudhatod, melyek azok a furcsa jelek, amik arra utalnak, hogy nagyon jó irányban haladsz ahhoz, hogy sikeres legyél.

Tudod, mi baj van az életeddel.

Ha pontosan tudod, hogy mit nem akarsz csinálni és tisztában vagy azzal, mit kellene tenned, de most még nem megy. A baj az, hogy nem használod ki minden képességed, méghozzá teljes egészében. Ne aggódj, ez meg fog történni, ráadásul nem is olyan sokára.

Pontosan tudod, mit akarsz, de nem ismered az oda vezető utat.

Számodra nem a hogyan kérdés a fontos, hanem a miért. Mindig csak arra törekszel, hogy az emberek hogyan jussanak el a céljukhoz.

Erősnek érzed magad, mert tudod, hogy ki vagy.

Nem az számít neked, hogy te mit akarsz, hanem az, hogy ki vagy. Nagyon erős az önérzeted és mindent erre építesz.

Mindennapi tetteid hozzák meg számodra a sikert.

Nap, mint nap olyan dolgokat csinálsz, ami a személyedhez ad hozzá. Ahhoz a személyhez, aki valójában lenni szeretnél. Kapcsolatokat építesz, gyakorolsz vagy írsz.

Félénken állsz hozzá a szeretett munkához.

A sikeres és tehetséges emberek többsége nem keresi az érvényesítést arra, amit csinál. Akkor is megvalósítja terveit, céljait, ha fél tőle. A félelem nem tántoríthatja el ettől.

Túl érzékeny vagy.

Egész egyszerűen mindent túlaggódsz. Néha úgy érzed, túl sok vagy. Mindez befolyásolja mind a kreativitásod, mind a tudatosságod, mind pedig a termelékenységed.

Annyira vagy képes lazítani, amennyire keményen dolgozol.

A kemény munka ugyan előbb-utóbb meghozza gyümölcsét, de nagyon hamar kifogsz égni, ha nem hagysz elég időt magadra. Időt, amikor csak úgy lógsz, pihensz és kikapcsolsz. Ez mindenképpen szükséges ahhoz, hogy egyensúlyban legyél.

Áldozatokat hozol.

A munkádért feláldozod a magánéleted, a barátaid, persze nem véglegesen. Túlóra, éjszakázás, neked ez mind semmiség, ha a célod lebeg a szemed előtt. A megvalósítás érdekében megteszel bármit.

Egy kicsit megtört vagy.

Előfordulhat, hogy van egy kis szívfájdalmad, szomorú és keserű vagy. Vannak emberek, akik nem látják benned a lendületet, a enni akarást pedig ez nem így van.

Nem érzed magad komfortosan.

Ha valaki már kényelmesen érzi magát, elhelyezkedett és megfelel neki az adott helyzet, soha nem fog kilépni a komfortzónájából. Te ennek éppen az ellenkezője vagy. Inkább választod a kényelmetlenséget, de nem akarsz egy helyben toporogni. Te folyamatosan haladni akarsz a kitűzött célod felé.

Komolyan veszed magad.

Ez a kifejezés itt nem negatívan értendő. Nem azt jelenti, hogy hűvös és komoly vagy. Hanem azt, hogy elszánt vagy, a célod lebeg a szemed előtt és el akarod érni azt. Elszántságod pedig, félelmet kelthet másokban.

Néha magad miatt aggódsz.

Ez az aggodalom valójában azt jelenti, hogy független vagy és eszedben sincs bocsánatot kérni semmiért, amit megteszel. Életedért teljes mértékben felelősséget vállalsz, bár néha felmerül benned a kérdés, hogy vajon jó-e ez így.

Te vagy az, akit a többiek nagyszerűnek neveznek.

Számodra mindennek megvan a határa. Ezt azt jelenti, hogy mindenből a legjobbat akarod, legyen az étel, ital, lakás vagy barátok. Húzol egy határt, ami alá nem akarod leadni, de ha ez mégis bekövetkezik, akkor képes vagy elfogadni a helyzetet.

Nem feltétlenül vagy tudatos, de ennek ellenére érzed, hogy tetteidnek köszönhetően jó irányba haladsz.

Elfogadod mások segítségét, tanácsait, valamint azt is pontosan tudod, hogy ezáltal megismered önmagad. Így pedig rátalálsz életed céljára és el is éred azt.

Nem hiszel a “típusokban” és az “álommunkában”.

Ha valami nem sikerül elsőre és elbuksz, akkor újra felállsz és nekifutsz. Tisztában vagy a kényelmetlenségekkel és elfogadod azokat. Dolgozol azon, hogy az életed jó és sikeres legyen, de nem hiszel a tipikus kifejezésekben sem.