Hirdetés

Manapság a Tinder a legnépszerűbb társkereső alkalmazás. 2012-ben jelent meg. Úgy van kitalálva, hogy beállíthatod a helyzetedet és az alapján nézi a program, hogy kik vannak a közeledben. Így dobál fel ajánlásképpen más embereket. Ezeket és az általuk megadott információkat látva (adatlap, kép) tudsz jobbra vagy balra pöccintve válogatni. Aki nem tetszik azt balra húzod, aki pedig igen azt jobbra. Ha mindketten jobbra húztátok egymást, akkor a program jelez nektek, hogy kölcsönös szimpátia van. A programot 196 országban használják nap, mint nap. Több mint 40 nyelven elérhető és 60 milliónál is több felhasználója van. A program már 30 milliárd párt hozott össze szerte a világon. Na persze ezek legtöbbjéből nem lett házasság.

Budapesten 110.000 használják napi szinten. Ebből körülbelül 85.000 férfi és 25.000 nő. Érdekesség, hogy egy statisztika szerint este 9-kor érdemes használni a programot, ugyanis ilyenkor van a legnagyobb esélyünk összejönni valakivel.

De mint minden társkereső oldalnak, úgy a tindernek is megvannak a maga “szerencsecsomagjai”. Olyanok, akik a leírásukat vagy a fotóikat kicsit túlgondolják. Nem mindenki egy sportkocsis-feszítős, csücsörítős képpel próbál csajozni.

Nézzünk egy listát pár ilyen emberből. Vannak köztük, akik teljesen elképesztő dolgokat írnak magukról. Csak fogjuk a fejünket…De van olyan is, akin legalább egy jót lehet nevetni.

Íme egy válogatás.

1: Kezdjük Vele. Ő kicsit sem szégyenlős…

2: Hát elvárások, azok vannak…

3: Ő egy 172 cm magas ápoló… elgondolkodtató, amit írt.

4: Akkor most ő Aladdin lenne?

5: Nos… nem lesz egyszerű párt találnia.

6: A humor mindig is fontos volt.

7: Mindent megtesz azért, hogy lenyűgözze a nőket. Na persze…senki sem fogja elhinni.

8: Érdekesen gondolkodik…

9: Ez fontos kérem szépen!!!

10: Próbál aktuális maradni…

11: A hölgy előre lefekteti a szabályokat!

12: Kíváncsi lennék egy statisztikára, hogy hány “match” lett.

13: A zoknimanóknál tessék érdeklődni…

14: Őt nem értjük…kicsit sem. Hangyás tán?!

15: A lány mindent megtesz a siker érdekében. Még a hazugságra is hajlandó…Bár reméljük a végén egyik félnek sem kell hazudnia…

Mit gondoltok? Írjátok meg kommentben a véleményeteket!