Hirdetés

Mi kell ahhoz, hogy valaki sikeres legyen? Régen tehetségesnek és szépnek is kellett lenni. Manapság már elég lehet a kettő közül az egyik is. Sőt! Sok esetben már az sem. Gondoljunk bele, hogy most már bőven elég az sikerhez, ha valaki ül a szobájában és videóra veszi, ahogy videojátékozik. Természetesen nem áll szándékunkban elítélni őket. Sőt! Ha visszapörgethetnénk az időt, akkor lehet, hogy mi is valami hasonlóval próbálkoztunk volna be.

Itt vannak nekünk az influenszerek is. Milliós követőtáborral rendelkeznek és folyamatosan posztolgatják, hogy melyik meseszép szigeten lazulnak, amíg mi itthon fagyoskodunk. Mindeközben megpróbálnak valamiféle fogfehérítő eljárást vagy drága divatcikket lenyomni a torkunkon. Ez a dolguk. Ebből élnek! Van, akinek jobban megy és van, akinek kevésbé.

Vannak olyanok, akiknek az életére méltán irigykedhetünk.

Mariani Di Vaio egy olasz modell, színész és blogger. 1989-ben született Assisi városában, Olaszországban. Innen Londonba költözött, ahol modellként dolgozott. Elutazott New York-ba, ahol drámát tanult. Szeretett volna a modellkedés mellett színészkedni is. Számos címlapon szerepelt már. Cavalli, Brunello Cucinelli vagy akár a Guccit is mondhatnánk. 2012-ben elindította saját divattal foglalkozó weblapját, mely férfiaknak tervez ruhákat.

Mára ő lett a világ egyik legsikeresebb divatbloggere. Több mint 6 millióan követik az instagramon.

31 éves és már mindent elért, amire bárki valaha vágyna. Van egy gyönyörű családja, szép gyerekei és meseszép felesége.

Legutóbb a Dolce & Gabbana látta meg a férfiban a lehetőséget. Az új kampányuk témája az erős, családszerető férfi. Nők százezrei olvadoznak a pasiért és hát valljuk be, hogy nem alaptalan ez a szimpátia.

Nézzünk pár képet az úrról és mindenki megérti majd, hogy miért van oda minden nő…

Nála a család az első…

Gyerekekkel a tévé előtt…

A nők joggal irigykedhetnek.

A feleségét is rengetegen követik az instagramon.

Rengeteget utazik.

Mit gondoltok? Irigykedünk?

Milliók lájkolják a képeit.

És persze a munka sem maradhat el.

Szerintetek 10-ből hány pontot ér el?

Mi is szívesen nyaralgatnánk.

Mit gondoltok?

Írjátok meg kommentben a véleményeteket!