Hirdetés

Annak ellenére, hogy az online vásárlás már életünk szerves részét képezi, mind a mai napig meg tudunk döbbenni vagy negatív vagy pozitív értelemben. Általában a negatív alkalmakból van több, de néha az élet megajándékoz minket egy-egy pozitív pillanattal. Igaz nemcsak az internet tud meglepetést okozni, hanem a világon élő emberek is, akikben csukott szemmel is megbízunk. Cikkünk főhősei már számtalan vásárláson és szolgáltatás igénybevételen vannak túl, de így is meg tudták őket lepni az alább felsorolt helyzetek. Ezeket a pillanatokat bizony nagyon nehéz elfelejteni.

Jó tanács: Mindig alaposan olvassatok el mindent a neten és csak akkor bízz egy szolgáltatást nyújtó emberben, ha sok jó vélemény van róla.

1, Rendeltem az internetről magamnak egy kapucnis pulcsit, de csak a macskám feje fért bele.

2, Én nem gondoltam, hogy bármi baj lenne a szemöldökömmel, de a kozmetikusom azt mondta, hogy fessük be. Azt mondta, hogy teljesen máshogy fogom látni magam. – Igaza volt, hála neki az egyik szemöldököm feljebb van, mint a másik. (Soha többet nem megyek hozzá)

3, Tisztában voltam vele, hogy a macskám elég nagydarab, ezért L-es méretű kuckót rendeltem neki. Nos, így is csalódás volt, mert csak félig fért bele.

4, Én egy HDMI kábelt szerettem volna rendelni, ehelyett egy zacskó mini babát kaptam. Oké, hogy visszakaptam a pénzt, de azóta viszont nem tudok aludni.

5, Rendeltem egy sajtreszelőt a netről, ami normál méretűnek volt feltüntetve, de olyat kaptam, ami egy kisgyerek játékkonyhájába lenne jó.

6, Az egyik barátom vásárolt egy cipőt, hogy támogassa az egyik helyi gyártót, ám amikor kibontotta a csomagot, nagyon csalódott volt.

7, Amit kértél VS. amit kaptál. Döbbenetes, hogy a kép és a valóság között mekkora különbségek vannak.

8, Sajttal megszórt sült burgonyát kértem az egyik helyi étteremben, és ezt hozta ki nekem a pincér:

9, Két egyszínű, sima fülhallgató tokot rendeltem az internetről. Amikor kinyitottam a csomagot nem tudtam eldönteni, hogy sírjak vagy nevessek.

10, A háttérben látható rózsaszín kanapét rendeltem meg, amit sikeresen meg is kaptam, de a futár hozott még egy szürkét is. Felhívtam a céget és elmondtam, hogy én nem rendeltem szürkét. A srác a túloldalon azt mondta: Boldog karácsonyt, a cég ajándéka. Ez mind szép és jó, de nincs annyi helyem, hogy eltegyem és annyi barátom sem, hogy két kanapé kellene.

11, Azt hittem, hogy egy sima fehér ingre nyúltam rá, de amikor hazaértem és kibontottam, nagyon-nagyon meglepődtem.

12, Rendeltem egy óriás serpenyőt, amiben végre valahára minden étel elfér. Beletettem egy banánt összehasonlításképp, hogy lássátok mekkora.

13, Amikor a kedvesednek rendelt rózsaszín gamer szék egészen más színben érkezik meg.

14, Amikor ezt a tányért rendeltem egy kicsit becsiccsent állapotban voltam. De szó mi szó minden várakozásomat felülmúlta.

15, Ma kaptam egy csomagot, amiben egy pár olyan zokni volt, amit meg sem rendeltem. Most nagyon össze vagyok zavarodva.

Ti kaptatok már hasonló csomagokat? Voltatok már ilyen helyzetben?